چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

وزیر خارجه لبنان استعفا کرد

وزیر خارجه لبنان استعفا کرد وزیر خارجه لبنان امروز چهارشنبه استعفایش را به میشل عون تقدیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 19
کد خبر: ۸۸۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شربل وهبه، وزیر خارجه لبنان امروز (چهارشنبه) در پی مصاحبه اخیرش با سایت الحره از سمتش استعفا کرد.

وی استعفایش را به میشل عون، رئیس جمهوری لبنان تقدیم کرد.

 

سه شنبه سایت "لبنان ۲۴" به نقل از برخی منابع که آنها را "موثق" خواند، اعلام کرد: وهبه در ساختمان دولت با حسان دیاب، نخست وزیر موقت برای اعلام کناره‌گیری خود دیدار خواهد کرد.

 

اظهارات وزیر خارجه لبنان در شبکه الحره درباره برخی کشورها که گروه تروریستی داعش را ایجاد کرده و از آن حمایت مالی کردند، با اینکه نامی از آنها نبرد، باعث آغاز انتقادهای شدیدی از او و تهدید به قطع روابط میان آن کشورها و لبنان شد.

 

درپی این اظهارات کویت، امارات، مصر، عربستان و بحرین سفرای خود را از لبنان فراخوانده و در اعتراض به اظهارات وهبه یادداشت‌های رسمی منتشر کردند.

 

شورای همکاری خلیج فارس نیز شدیدا اظهارات وزیر خارجه لبنان را محکوم کرده و از بیروت خواست بابت این اظهارات، رسما از عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس عذرخواهی کند.

 

در شرایطی که در مورد وزیری که مسؤولیت وزارت خارجه را به صورت موقت برعهده خواهد گرفت، هنوز تردیدهایی وجود دارد، سایت "لبنان ۲۴" اعلام کرد، به نظر می‌رسد رویکردی برای اقدام بر اساس حکم شماره ۶۱۷۲ ویژه تعیین جانشینان وزرا در صورت غیاب وزرای اصلی وجود داشته و طبق آن "دمیانوس قطار" مسؤولیت این وزارتخانه را به صورت موقت بر عهده می‌گیرد، تنها مساله این است که قطار مدتی است از انجام مسؤولیت وزارتخانه اصلی خود امتناع ورزیده است.

 

طبق گزارش سایت لبنان ۲۴، وهبه بعدازظهر سه‌شنبه به معاونان خود اعلام کرده بود که روز پنج‌شنبه به سه کشور اروپایی جهت دیدار با مقامات آنها سفر خواهد کرد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار