پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

حمله به نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی

حمله به نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی همزمان با ورود هزاران تن از مردم فلسطین به مسجدالاقصی برای برپایی نماز جمعه، منابع خبری گزارش دادند که نظامیان صهیونیست با ورود ناگهانی به محوطه مسجد به سمت شهروندان فلسطینی گلوله پلاستیکی شلیک کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر پس از پیروزی مقاومت فلسطین و ورود هزاران تن از شهروندان فلسطینی به مسجد الاقصی برای برگزاری نماز جمعه، رسانه‌ها، امروز (جمعه)،‌ خبر دادند که نظامیان صهیونیست با یورش به مسجدالاقصی با فلسطینیان درگیر شده‌اند.

پایگاه خبری «فلسطین الان» در این خصوص گزارش داد که نظامیان صهیونیست با یورش به مسجدالاقصی و پرتاب بمب‌های صوتی به سمت‌ نماز‌گزاران گلوله پلاستیکی شلیک کردند.

 

 

خبرنگار شبکه ترکیه‌ای «تی‌آرتی» در فلسطین گزارش داد که همزمان با خروج مردم فلسطین از مسجدالاقصی پس از برپایی نماز جمعه، نظامیان صهیونیست به سمت آن‌ها بمب‌ صوتی پرتاب کردند.

شبکه «الجزیره مباشر» هم گزارش داد که نظامیان صهیونیست پس از یورش به مسجدالاقصی از گازاشک‌آور برای متفرق کردن مردم استفاده کردند.

وبگاه «عرب۴۸» در این ارتباط خبر داد که گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که تعدادی از نمازگزاران مجروح شده‌اند.

 

این گزارش در حالی منتشر شده است که منابع فلسطینی لحظاتی قبل خبر دادند که در پی پیروزی گروه‌های مقاومت فلسطین و تحمیل آتش‌بس به تل‌آویو، هزاران تن از شهروندان فلسطینی برای برپایی نماز جمعه وارد مسجدالاقصی شده‌اند.

درگیری گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا بامداد امروز (جمعه) در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

شامگاه روز گذشته،‌ پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتش‌بس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیری‌ها و آتش‌بس با میانجیگری مصر موافقت کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیه‌هایی جداگانه تأکید کردند که تا زمان پایبندی تل‌آویو به آتش‌بس به آن متعهد خواهند بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار