ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

حمله به نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی

همزمان با ورود هزاران تن از مردم فلسطین به مسجدالاقصی برای برپایی نماز جمعه، منابع خبری گزارش دادند که نظامیان صهیونیست با ورود ناگهانی به محوطه مسجد به سمت شهروندان فلسطینی گلوله پلاستیکی شلیک کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر پس از پیروزی مقاومت فلسطین و ورود هزاران تن از شهروندان فلسطینی به مسجد الاقصی برای برگزاری نماز جمعه، رسانه‌ها، امروز (جمعه)،‌ خبر دادند که نظامیان صهیونیست با یورش به مسجدالاقصی با فلسطینیان درگیر شده‌اند.

پایگاه خبری «فلسطین الان» در این خصوص گزارش داد که نظامیان صهیونیست با یورش به مسجدالاقصی و پرتاب بمب‌های صوتی به سمت‌ نماز‌گزاران گلوله پلاستیکی شلیک کردند.

 

 

خبرنگار شبکه ترکیه‌ای «تی‌آرتی» در فلسطین گزارش داد که همزمان با خروج مردم فلسطین از مسجدالاقصی پس از برپایی نماز جمعه، نظامیان صهیونیست به سمت آن‌ها بمب‌ صوتی پرتاب کردند.

شبکه «الجزیره مباشر» هم گزارش داد که نظامیان صهیونیست پس از یورش به مسجدالاقصی از گازاشک‌آور برای متفرق کردن مردم استفاده کردند.

وبگاه «عرب۴۸» در این ارتباط خبر داد که گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که تعدادی از نمازگزاران مجروح شده‌اند.

 

این گزارش در حالی منتشر شده است که منابع فلسطینی لحظاتی قبل خبر دادند که در پی پیروزی گروه‌های مقاومت فلسطین و تحمیل آتش‌بس به تل‌آویو، هزاران تن از شهروندان فلسطینی برای برپایی نماز جمعه وارد مسجدالاقصی شده‌اند.

درگیری گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا بامداد امروز (جمعه) در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

شامگاه روز گذشته،‌ پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتش‌بس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیری‌ها و آتش‌بس با میانجیگری مصر موافقت کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیه‌هایی جداگانه تأکید کردند که تا زمان پایبندی تل‌آویو به آتش‌بس به آن متعهد خواهند بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار