شورای امنیت خواستار «پایبندی کامل» به آتش‌بس در نوار غزه شد-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

شورای امنیت خواستار «پایبندی کامل» به آتش‌بس در نوار غزه شد

شورای امنیت سازمان ملل در اولین بیانیه بعد از درگیری‌های رژیم صهیونیستی با گروه‌های مقاومت فلسطینی، ضمن تاکید بر لزوم اجرای کامل آتش‌بس، خواستار کمک‌های فوری بشردوستانه به نوار غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۸۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از تداوم تهدیدهای رژیم صهیونیستی بر احتمال حمله مجدد به نوار غزه و ترور سران گروه‌های مقاومت فلسطینی، شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار پایبندی کامل همه طرف‌ها به آتش‌بس شد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، شورای امنیت شامگاه شنبه در اولین بیانیه بعد از آغاز درگیری‌های رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه به تاریخ ۱۰ می، بر لزوم اجرای کامل آتش‌بس توسط طرف اسرائیلی و فلسطینی شد.

 

در این بیانیه - که بعد از حدود دو هفته سنگ‌اندازی توسط آمریکا، بالاخره مورد موافقت این کشور قرار گرفت - شورای امنیت خواستار کمک بشردوستانه فوری به ملت فلسطین، مخصوصا ساکنان غزه شد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، آمریکا البته به شرطی راضی به حمایت از این بیانیه شد که پاراگراف مربوط به محکوم کردن خشونت‌ها و حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، حذف گردید.

 

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به این بیانیه، ضمن حمایت از پشتیبانی‌های آمریکا از حملات این رژیم به نوار غزه، از اینکه شورای امنیت عملیات‌های راکتی گروه‌های مقاومت فلسطینی را محکوم نکرد، شدیداََ ابراز نارضایتی کرد.

 

بر اساس این گزارش، مسئولان فلسطینی هنوز به این بیانیه شورای امنیت واکنش نشان نداده‌اند.

 

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 

در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

 

شامگاه شنبه همچنین «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم کودک‌کش اسرائیل با تهدید سران جنبش مقاومت حماس به ترور، مدعی شد که احتمال اشغال مجدد نوار غزه در آینده وجود دارد./فارس

 

ارسال نظر