بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

اعلام شرایط ورود به حج ۱۴۰۰

مقامات عربستان شرایط ورود به حج امسال را تشریح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر مقامات حج عربستان برخی از شرایط لازم و پروتکل‌های بهداشتی برای برگزاری ایمن حج امسال را اعلام کردند.

بر اساس اعلام این رسانه، این شرایط در حوزه تعداد زائران و گروه سنی آن‌ها، منطقه نصب چادرها، امکانات و پروتکل‌های بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اعمال می شود.

 

گزارش این رسانه در این باره حاکیست: داشتن شرایط سلامتی و عدم ابتلاء به بیمای‌های مزمن که نیازمند بستری در بیمارستان در ۶ ماه گذشته بوده باشد، از جمله شرایط اعلام شده برای حضور در حج ۲۰۲۱ است. زائران پیش از اعزام به منطقه انجام فریضه حج، باید واکسن کرونا دریافت کنند و زائران خارجی نیز باید دُز کامل واکسن‌های مورد تائید عربستان را دریافت کرده باشند.

 

«سعودی گزت» در این باره اضافه کرد: همچنین تست PCR منفی کرونا در فاصله ۴۰ ساعت قبل از اعزام به منطقه انجام‌شده در آزمایشگاه‌های مورد تائید عربستان از دیگر شرایط اعلامی از سوی ریاض است. زائران همچنین نباید در اتاق‌ها ازدحام کرده و سرو غذا به صورت جمعی نباید انجام شود؛ همچنین، قرنطینه حجاج خارجی برای مدت ۳ روز باید به انجام برسد. در اماکن متبرکه مکه و مدینه، زائران در دسته‌هایی گروه بندی می‌شوند و از نقاطی برای جداکردن آن‌ها در پیاده رو ها، منطقه جمرات و ایستگاه های قطار استفاده می‌شود. چمدان‌های حجاج استریل خواهد شد و ماموران امنیتی وظیفه خارج کردن افراد را در زمان‌های مشخص‌شدهرا بر عهده خواهند داشت.

 

در منطقه عرفات نیز یک اتوبوس برای هر گروه از زائران در نظر گرفته شده و هر یک از افراد یک شماره صندلی خواهند داشت و یک صندلی فاصله بین حجاج خواهد بود./مهر

ارسال نظر