نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

توهین بی‌شرمانه آمریکا به فلسطینی‌ها

توهین بی‌شرمانه آمریکا به فلسطینی‌ها نماینده یهودی پارلمان آمریکا در توهینی بی‌شرمانه فلسطینی‌ها را «بربر‌های کمتر از انسان» خواند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 27
کد خبر: ۸۹۵۴۲
توهین بی‌شرمانه آمریکا به فلسطینی‌ها

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجلس روابط اسلامی و آمریکایی از مسئولان آمریکا خواست تا درباره توهین‌های «رندی فاین»، نماینده یهودی ایالت فلوریدا در پارلمان این کشور که فلسطینی‌های ساکن غزه را «بربر‌های کمتر از انسان» خوانده بود، تحقیق کنند.

 

در بیانیه این مجلس آمده است رندی فاین مرتب از الفاظی توهین‌آمیز برای فلسطینی‌ها استفاده می‌کند و دائما آن‌ها را کمتر از انسان می‌خواند. زمانی که مردم غزه زیر شدیدترین حملات رژیم صهیونیستی بودند او با سایر صهیونیست‌های آمریکا جشن گرفته بود.

 

این شورا فاش کرد که فاین، ضمن به اشتراک گذاشتن پیامی از گردهمایی یهودیان در شورای قانون‌گذاری فلوریدا، مردان مقاومت فلسطین در غزه را «حیواناتی بی‌رحم» خواند.

 

رندی فاین از اعضای حزب جمهوریخواه آمریکا است که بار‌ها با «اریک ترامپ»، پسر رئیس‌جمهور سابق آمریکا دیده شده است. فاین یکی از کسانی است که از راست‌گریان افراطی آمریکا و لابی صهیونیست‌ها برای حمله به مسئله فلسطین استفاده می‌کند.

 

این مجلس که گفته می‌شود بزرگترین مجموعه دفاع از حقوق مسلمانان در آمریکا است اعلام کرد توهین‌های فاین توهین به عنف است و قابل قبول نمی‌باشد، فاین نماینده مردم است و نباید به آن‌ها توهین کند.

 

رندی فاین نیز در جواب به این بیانیه، این مجلس را گروهی تروریستی خواند که قصد دارد صدای نمایندگان یهودی پارلمان آمریکا را خاموش کند.

 

پیشتر نیز مقامات بلندپایه آمریکا مانند «جو بایدن»، رئیس جمهور این کشور از جنایات صهیونیست‌ها دفاع کرده بود و آن را حق دفاع رژیم صهیونیستی دانسته بود، حتی در همین حین یک قرداد نظامی به ارزش ۷۳۵ میلیون دلار با صهیونیست‌ها امضا کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار