آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

رئیس حماس از نتانیاهو و گانتز شجاع‌تر و راستگوتر است

نویسنده یکی از روزنامه صهیونیستی در گزارشی نوشت که رئیس حماس در نوار غزه از نخست وزیر و وزیرجنگ رژیم صهیونیستی شجاع‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 28
کد خبر: ۸۹۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جدعون لیوی» نویسنده صهیونیستی در مقاله‌ای در روزنامه «جروزالم پست» نوشت که کارشناسان در اسرائیل تلاش دارند تا ظاهر شدن «یحیی سنوار» رئیس حماس در غزه را نشانی از ضعف و ترس «بنیامین نتانیاهو» و «بنی گانتز» وزیر جنگ کابینه توصیف کنند اما واقعیت این است که السنوار از «بنیامین نانیاهو» نخست وزیر و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شجاع‌تر و راستگوتر بوده که تا حد زیادی از حمایت‌ و پشتیبانی‌ها برخوردار هستند.

 

اخیرا چند مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که به دنبال ترور یحیی السنوار رئیس حماس در نوار غزه و همچنین «محمد الضیف»‌ رئیس ستاد کل «کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین هستند.

 

طبق گزارش منابع فلسطینی، یحیی السنوار روز چهارشنبه در پاسخ به سؤالی درباره اینکه از تهدیدات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی می‌ترسد یا خیر، تصریح کرد که هیچ دوست ندارد بر اثر حمله قبلی یا ابتلا به ویروس کرونا بمیرد بلکه تمایل دارد در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شهادت برسد.

 

یحیی السنوار با به چالش کشیدن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و برای اثبات اظهارات خود به وزیر جنگ این رژیم ۶۰ دقیقه مهلت داد تا او را حین پیاده‌روی به سمت خانه‌اش ترور کند.

 

منابع فلسطینی پس از پایان کنفرانس مطبوعاتی امروز السنوار، فیلمی منتشر کردند که این فیلم نشان داد رئیس حماس به وعده خود پایبند بوده و با پای پیاده تا خانه‌اش رفته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار