وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است نگاهی به وضعیت داعش ۱۱ سال پس از خلافت خودخوانده‌اش در عراق ادعای جدید ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بقائی: اسنپ‌بک در راستای تقابل با ایران است و با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است عراقچی برای شرکت در اجلاس وزرای سازمان شانگهای عازم چین شد واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نتانیاهو استمرار درگیری‌ها در سوریه با ۱۳۰ کشته و زخمی شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه «اربیل» عراق روسیه ادعای اکسیوس درباره غنی‌سازی ایران را تکذیب کرد بازداشت یکی از ساکنان بئر السبع به اتهام ارتباط با ایران انگلیس مدعی هدف قرار دادن بمب‌ساز داعش در سوریه شد پاکستان فشار واشنگتن برای به رسمیت شناختن اسرائیل را تکذیب کرد پوتین: دلیل اصلی تنش‌های روسیه و غرب، ژئوپلیتیک است

رئیس حماس از نتانیاهو و گانتز شجاع‌تر و راستگوتر است

نویسنده یکی از روزنامه صهیونیستی در گزارشی نوشت که رئیس حماس در نوار غزه از نخست وزیر و وزیرجنگ رژیم صهیونیستی شجاع‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 28
کد خبر: ۸۹۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جدعون لیوی» نویسنده صهیونیستی در مقاله‌ای در روزنامه «جروزالم پست» نوشت که کارشناسان در اسرائیل تلاش دارند تا ظاهر شدن «یحیی سنوار» رئیس حماس در غزه را نشانی از ضعف و ترس «بنیامین نتانیاهو» و «بنی گانتز» وزیر جنگ کابینه توصیف کنند اما واقعیت این است که السنوار از «بنیامین نانیاهو» نخست وزیر و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شجاع‌تر و راستگوتر بوده که تا حد زیادی از حمایت‌ و پشتیبانی‌ها برخوردار هستند.

 

اخیرا چند مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که به دنبال ترور یحیی السنوار رئیس حماس در نوار غزه و همچنین «محمد الضیف»‌ رئیس ستاد کل «کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین هستند.

 

طبق گزارش منابع فلسطینی، یحیی السنوار روز چهارشنبه در پاسخ به سؤالی درباره اینکه از تهدیدات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی می‌ترسد یا خیر، تصریح کرد که هیچ دوست ندارد بر اثر حمله قبلی یا ابتلا به ویروس کرونا بمیرد بلکه تمایل دارد در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شهادت برسد.

 

یحیی السنوار با به چالش کشیدن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و برای اثبات اظهارات خود به وزیر جنگ این رژیم ۶۰ دقیقه مهلت داد تا او را حین پیاده‌روی به سمت خانه‌اش ترور کند.

 

منابع فلسطینی پس از پایان کنفرانس مطبوعاتی امروز السنوار، فیلمی منتشر کردند که این فیلم نشان داد رئیس حماس به وعده خود پایبند بوده و با پای پیاده تا خانه‌اش رفته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار