سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

رئیسی: هفتاد درصد ظرفیت‌های اقتصادی کشور غیر فعال است/تورم تک رقمی امکان پذیر است

رئیسی: هفتاد درصد ظرفیت‌های اقتصادی کشور غیر فعال است/تورم تک رقمی امکان پذیر است حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: هم اکنون ۷۰ درصد ظرفیت‌های اقتصادی کشور غیر فعال است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 28
کد خبر: ۸۹۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی صبح امروز بعد از حضور در صداوسیما به منظور ضبط گفتگوی رادیویی در جمع خبرنگاران افزود: بافعال شدن این ظرفیت‌ها می‌توانیم سالی یک میلیون شغل ایجاد کنیم.

 

 

 

نامزد ریاست جمهوری ایران گفت: فعال شدن اقتصاد در حوزه‌هایی که می‌تواند اشتغال ایجاد کند معضل بیکاری را هم کاهش می‌دهد. مسئله افزایش تولید حتما می‌تواند، موضوعی بسیار قابل توجه در ارتباط با نگرانی‌های مردم از تورم و نگرانی باشد که قابل حل است.


وی در خصوص مسئله تولید و رونق تولید افزود: با توجه به بازدیدی که از مراکز تولیدی همه استان‌ها به خصوص مراکزی با مشکلات جدی داشتم، دریافتم که با کار مدیریتی می‌شد، بسیاری از این گره‌ها را باز کرد.


رئیسی با اشاره به ظرفیت‌های خالی در کشور گفت: این ظرفیت‌ها معطل فعالیت هستند که به رونق تولید و افزایش اشتغال در کشور کمک می‌کند و نیز مشکلات تورمی را حل می‌کند. در واقع این از امور دست یافتنی است.


وی ادامه داد: برای همه این‌ها برنامه داریم که اگر دنبال شود، می‌تواند اقتصاد را فعال کند. کاهش تورم با افزایش تولید در کشور و با برنامه ریزی دقیق اقتصادی امکان پذیر است.


نامزد ریاست جمهوری گفت: یکی از چیز‌هایی که حتما در دولت پیگیری می‌کنم و مورد تاکید قرار خواهم داد؛ مسئله تیم اقتصادی هماهنگ است. یکی از مشکلاتی که کشور با آن روبرو شده، تیم اقتصادی ناهماهنگی است که هر بخش آن یک صدایی دارد.


وی افزود: تیم اقتصادی هماهنگ و دارای برنامه در دولت، می‌تواند بخش اقتصادی را در کشور اطمینان بخش برای بازار، مردم، مصرف کننده و تولید کننده ایجاد کند.


رئیسی برنامه خود درباره کاهش تورم گفت: فکر می‌کنم، کاهش تورم را بتوان با اقدامات جدی کاهش داد، به نحوی که به تورم یک رقمی نزدیک شود و این مورد نیاز به کار جدی دارد.


وی افزود: یکی از چیز‌هایی که از آن پرهیز دارم آن است که نکته‌ای را اعلام کنم که در عمل دچار مشکل شود. این را از نظرسنجی‌های بخش‌های مختلف بخصوص صدا و سیما از مردم شنیده ام. مردم انتظار دارند، که مسئولان با آن‌ها صادقانه حرف بزنند.


نامزد ریاست جمهوری در خصوص شفافیت سازی گفت: در دولت هم می‌خواهم، صادقانه با مردم، کارشناسان، کارشناسان ارشد، مدیران عالی و میانی به ویژه نخبگان، اقتصاددان‌ها و مسئولان در بخش‌های مختلف صحبت کنم، تا بدانند، وضعیت چیست.


وی افزود: شفافیت از نکاتی است که بعضی‌ها شعار آن را می‌دهند، اما ما نیاز داریم، هم در حوزه تصمیم گیری و هم اجرا شفافیت سازی کنیم تا مردم احساس آرامش کنند./صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار