هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

فوت کادر درمان پس از دریافت واکسن کرونا گزارش نشد

فوت کادر درمان پس از دریافت واکسن کرونا گزارش نشد استاندار تهران با بیان اینکه کادر درمان و حوزه سلامت اولین گروهی بودند که واکسن را دریافت کردند گفت: موردی از فوت کادر درمان پس از دریافت واکسن کرونا گزارش نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر انوشیروان محسنی بندپی عصر دوشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به شناسایی جهش ویروس هندی کووید ۱۹ در بعضی استان‌ها اظهار داشت: قطعاً این مسافرت‌ها باعث چرخش ویروس شده و مجدداً استان‌هایی که از این ویروس در امان هستند را دچار بحران خواهند کرد لذا از همه شهروندان می‌خواهیم که سفرهای خود را به فرصت‌های بعد دریافت واکسن موکول کنند.

محسنی بندپی با بیان اینکه در اولین پرواز از هند به ایران ۶ نفر مبتلا به ویروس کووید ۱۹ توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران شناسایی شدند گفت: متأسفانه بعضی از مسافرین همکاری لازم را نداشتند، در همین راستا ستاد استانی تکلیف کرده است که همه مسافرین باید حتماً موارد قرنطینه را رعایت کنند، چراکه هیچ شخصی از این قرنطینه و انجام تست معاف نبوده و اگر کسی از پروتکل‌ها و مصوبات ستاد ملی سرپیچی کند از قانون تخطی کرده و با آن برخورد قضائی و حقوقی خواهد شد.

وی با اشاره به مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از سازمان‌های بیمه گر افزود: سازمان تأمین اجتماعی کشور ۳۰۰ میلیارد تومان مطالبات دانشگاه‌ها را پرداخت کرده است.

استاندار تهران گفت: در استان تهران ۷۴ پایگاه و مرکز را برای انجام واکسیناسیون در نقاط مختلف پیش‌بینی شده است که از استانداردهای لازم برخوردار می‌باشند و تا به امروز هم ۷۵۵ هزار واکسن در استان تهران تزریق شده و افراد بالای ۸۰ سال گروه بعدی در نوبت دریافت واکسن بودند که بررسی‌های آماری در هفته‌های اخیر نشان می‌دهد که ۱۰.۶ درصد بستری این گروه سنی در هفته گذشته به ۸ درصد در این هفته کاهش پیدا کرده است.

محسنی بندپی گفت: کادر درمان و کسانی که در حوزه سلامت و پیشگیری و درمان بیماران کووید ۱۹ در این استان مشغول فعالیت هستند، اولین گروهی بودند که واکسن را دریافت کردند و تا به امروز هیچ مورد خاصی از ابتلاء و فوت این افراد گزارش نشده که این امر حاکی از اثربخشی واکسن است.

استاندار تهران عنوان داشت: در این استان نسبت به پیک بیماری ۴۹ درصد کاهش بستری بیماران عادی را داریم ضمن اینکه ۲۹.۵ درصد بستری بیماران ویژه کاهش پیدا کرده است و شاهد کاهش ۴۹ درصدی فوتی‌ها در سطح استان هستیم./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار