پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

تلاش‌ها برای نجات شناور خارک بی‌نتیجه ماند+ تصاویر

تلاش‌ها برای نجات شناور خارک بی‌نتیجه ماند+ تصاویر روابط عمومی منطقه دوم دریایی جاسک اعلام کرد:‌ به دلیل گسترش آتش در بخش‌های مختلف، عملیات نجات شناور پشتیبانی آموزشی خارک بی‌نتیجه ماند و این شناور در آب‌های محدوده جاسک آرام گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال وقوع حریق در یکی از شناورهای پشتیبانی آموزشی نیروی دریایی، همزمان با اقدامات برای مقابله و خاموش کردن حریق، کارکنان تحت آموزش پیاده و به ساحل منتقل شدند.

 

شناور پشتیبانی آموزشی نیروی دریایی که چند روز قبل عازم ماموریت دریانوردی آموزشی در آب‌های آزاد شده بود، ساعاتی قبل در حوالی بندر جاسک در یکی از سامانه‌ها دچار حریق شد که با حضور تیم کنترل صدمات ناو، ضمن مبارزه با حریق تمامی کارکنان تحت آموزش به سلامت از ناو پیاده و به ساحل منتقل شدند.

 

به دنبال گسترش حریق در شناور خارک و پس از انتقال کارکنان به ساحل، تلاش شناورها و دستگاه های کشوری و لشکری برای اطفاء حریق و نجات این شناور بی‌نتیجه ماند.

 

براساس اعلام روابط عمومی منطقه دوم دریایی جاسک، با وجود 20 ساعت تلاش همه جانبه و استفاده از امکانات امداد دریایی، به دلیل گسترش آتش در بخش‌های مختلف، عملیات نجات شناور پشتیبانی آموزشی خارک بی‌نتیجه ماند و این شناور در آب‌های محدوده جاسک آرام گرفت.

 

شناور خارک در بیش از 4 دهه عمر خدمتی خود در ماموریت های عملیاتی در حوزه های آموزشی به کار گرفته شده بود.

 

 

تلاش‌ها برای نجات شناور خارک بی‌نتیجه ماند

تلاش‌ها برای نجات شناور خارک بی‌نتیجه ماند

جزئیات کامل حادثه

حجت‌الاسلام و المسلمین بهزاد جهانیان مسئول روابط عمومی منطقه یکم نداجا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: متاسفانه روز گذشته ناو لجستیکی آموزشی خارک که در حال انجام یک ماموریت آموزشی با حدود 400 نفر از خدمه و دانشجویان بود در نزدیکی آب‌های بین المللی و در آب‌های داخلی دچار مشکل می‌شود.

 

وی افزود: این ناو متاسفانه ساعت 11 روز گذشته دچار حریق شد و به سرعت نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند و با اقدام به موقع و سرعت عمل توانستند جان همه خدمه و دانشجویان را نجات دهند.

 

مسئول روابط عمومی منطقه یکم نداجا گفت: این دانشجویان و خدمه ناو به جاسک منتقل شدند و خوشبختانه حادثه تلفات جانی نداشت و تنها 20 نفر با مصدومیت جزئی و سوختگی سطحی هستند.

 

وی تصریح کرد: صبح امروز در حدود ساعت 8:30 دقیقه نیز تلاش‌ها برای مهار حریق کارساز نشد و این ناو متاسفانه غرق شد.

 

جهانیان گفت: علت حادثه هنوز مشخص نیست و به محض انتقال نیروها از جاسک به بندرعباس در این زمینه نیز اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

 

مسئول روابط عمومی منطقه یکم نداجا گفت: این کشتی یکی از پیشرفته‌ترین شناورهای نظامیان ایران است و گاهی ناو هلیکوپتربر هم نامیده می‌شد.

 

وی ادامه داد: ناو خارک پس از ناو بندر مکران دومین ناو بزرگ خاورمیانه است و با سیستم بخار آب حرکت می‌کند، برق آن از طریق ژنراتورهای با توان 500 کیلو وات تامین می‌شد.

 

جهانیان گفت: این ناو می‌توانست برق شهری مثل بندرعباس را با ژنراتورهای خود تامین کند به‌طوری که با در مدار گرفتن تمام ژنراتورها و سیستم بخار می‌توانست به تولید برق 6000 کیلوات ساعت برسد، بخش زیادی از تجهیزات خارک طی سالیان اخیر توسط مهندسین نداجا بومی سازی و اورهال شده‌ بود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار