تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

دلایل کاهش خاموشی برق چیست؟

دلایل کاهش خاموشی برق چیست؟ سخنگوی صنعت برق گفت: مشکل فنی به وجود آمده در 2 نیروگاه واقع در شمال و جنوب غرب کشور منجر به کاهش 1000 مگاواتی تولید برق شد که با برطرف شدن مشکل، این 1000 مگاوات به شبکه اضافه شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۱۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 07
کد خبر: ۹۴۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق ،با اشاره به این مسئله که میزان خاموشی‌های اعمال شده در روز جاری 50 درصد خاموشی روز گذشته است، گفت: دلایل متعددی زمینه کاهش میزان خاموشی مشترکان خانگی را مهیا کرد که از جمله آن به وارد مدار شدن نیروگاه‌های خارج از شبکه است.

رجبی مشهدی در تشریح اینکه 2 نیروگاه واقع در شمال و جنوب غربی کشور که از مدار خارج شدند، در حال حاضر به شبکه تولید برق بازگشته‌اند، تاکید کرد: مشکل فنی به وجود آمده در این 2 نیروگاه منجر به کاهش 1000 مگاواتی تولید برق شد که با برطرف شدن مشکل این 1000 مگاوات به شبکه اضافه شد.

 

*همکاری صنایع برای کاهش مصرف برق

وی با اشاره به اینکه اوایل هفته جاری نیروگاه اتمی بوشهر پس از رفع نقص تولید برق را از سر گرفت، افزود: نیرگاه اتمی بوشهر نیز به دلیل مشکلات فنی از مدار خارج شده بود که همین مسئله صنعت برق را از 1000 مگاوات برق محروم می‌کرد، اما خوشبختانه این تولید این میزان برق در نیروگاه اتمی بوشهر دوباره از سر گرفته شد

رجبی مشهدی، در تشریح تفاهم‌های انجام شده با وزارت صنعت گفت: یکی دیگر از دلایل کاهش خاموشی اعمال شده در بخش خانگی همکاری بخش صنعتی است که دوره تعمیر و نگهداری و تعطیلات تابستانه خود را جابه جا کرده و این زمان را به دوران اوج بار انتقال دادند.

سخنگوی صنعت برق در پایان با اشاره به این مسئله که نیازمند همکاری مردم برای جلوگیری از قطعی برق هستیم گفت: در حال حاضر تولید برق حدود 5400 هزار مگاوات است و نیاز مصرف نیز حدود 65 تا  66 هزار مگاوات برآورد می‌شود، بنابراین همکاری مردم و صرفه‌جویی می‌تواند زمینه جلوگیری از خاموشی را مهیا کند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار