نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

نظر مساعد اروپا درباره داروی ایرانی کنترل کرونا

نظر مساعد اروپا درباره داروی ایرانی کنترل کرونا ‌مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده سالیراویرا به عنوان کنترل کننده بیماری کرونا گفت: نمونه هایی از این دارو به اتحادیه اروپا ارسال و نظر مساعد آنها درباره آن گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، رضا رمضانی امروز در مراسم رونمایی از داروی گیاهی «سالیراویرا» که در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد گفت: این دارو با تکنولوژی بیولوژی تولید شده و اکنون آماده ورود به بازار است.

 

مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولید کننده داروی کنترل کننده کرونا مستقر در پارک فناوری پردیس بیان کرد: برای تولید این دارو از ۳ علم دنیا از قبیل داروسازی، بی و و شیمی برای مقابله با ویروس کرونا بهره بردیم.

به گفته وی، این دارو دارای فرمولی است که از راه‌های مختلف تجویزی اسپری دهان و بینی، قرص و بخور قابل استفاده است.

 

وی با بیان اینکه این دارو سمیت ژنتیکی ایجاد نمی‌کند و بر روی ژنتیک مغز استخوان نیز اثری ندارد، گفت: در حال حاضر کد اخلاق داروی سالیراویرا به عنوان کنترل کرونا پیش از واکسیناسیون را از سازمان غذا و دارو اخذ کردیم تا به زودی وارد بازار شود.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان افزود: تمام مراحل مطالعات فیزیک، شیمی، ژنتیک و سنجش بار ویروسی این دارو را در شرکت انجام دادیم؛ حتی نمونه‌هایی از این دارو به اتحادیه اروپا ارسال و نظر مساعد آنها گرفته شده است.

 

وی افزود: بنا داریم برای دریافت مجوز استاندارد در اروپا اقدام کنیم که به زودی محقق می‌شود.

رمضانی ادامه داد: در مجموع اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه تربیت مدرس و… برای ساخت این دارو با شرکت ما همکاری کردند./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار