قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

رقابت دو نامزد اصلاح طلب برای جلب نظر پدرخوانده‌ها

رقابت دو نامزد اصلاح طلب برای جلب نظر پدرخوانده‌ها همتی و مهرعلیزاده در مناظره نخست اقتصادی با یک گارد بسته به جای پاسخ و ارائه برنامه اقتصادی بیانیه سیاسی خواندند، به رقبای خود انگ پوششی زدند و مدارک تحصیلی و تخصص آنها را زیر سوال بردند اما در عین حال باز هم نتوانستند نظر اصلاح‌طلبان را تغییر دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 08
کد خبر: ۹۱۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  نخستین مناظره هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری شنبه هفته جاری 15 خرداد ماه از رسانه ملی برگزار شد و با اینکه انتظار این بود نامزدهای انتخاباتی در مناظره نخست دیدگاه‌ها و برنامه‌های اقتصادی خود را بیان کنند، حواشی‌ها، بگو و مگو ها و حتی اتهام‌زنی‌ها بر متن غلبه پیدا کرد.

 

محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی دو کاندیدای اصلاح‌طلب هستند که در این دور از انتخابات از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت شده‌اند اما برخی از احزاب تندرو جریان اصلاحات که اکنون سعی دارند نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان را نیز با خود همراه کنند تاکید دارند که این دو نامزد اصلاح‌طلب از آنها نیستند و بنابراین حمایتی هم نمی‌کنند.

 

اما در عین حالی که احزاب تندرو تلاش دارند تا تصمیم خود را بر نهاد اجماع ساز غالب کنند، رئیس این نهاد یعنی بهزاد نبوی به همراه چند حزب تاکید دارند که باید تا پایان مناظره های انتخاباتی و نظرسنجی‌‌ها صبر کرد. بنابراین با این تصمیم، همتی و مهرعلیزاده باید در مناظره‌ها هر آنچه در چنته دارند را رو کرده تا مقبول اصلاح‌طلبان واقع شوند.

 

همتی و مهرعلیزاده در مناظره نخست اقتصادی با یک گارد بسته به جای پاسخ و ارائه برنامه اقتصادی بیانیه سیاسی خواندند، به رقبای خود انگ پوششی زدند و مدارک تحصیلی و تخصص آنها را زیر سوال بردند اما در عین حال باز هم نتوانستند نظر اصلاح‌طلبان را تغییر دهند.

 

مناظره دوم با موضوع فرهنگ و اجتماع امروز سه‌شنبه 18 خردادماه قرار است از رسانه ملی برگزار شود و حالا یکبار دیگر همتی و علیزاده باید ظرفیت‌های بالفعل خود را بر منصه نمایش بگذارند و به اصلاح‌طلبان بگویند که ارزش حمایت شدن را دارند. آنها برای جلب نظر اصلاح‌طلبان رقابت پنهانی در ساختارشکنی با هم آغاز کرده اند تا از سوی تشکیلات دوم خرداد مقبول واقع شوند.

 

با این توصیف، پیش بینی می شود مهرعلیزاده و همتی در دو مناظره پیش رو مواضع رادیکال تری از خود نمایش دهند تا مورد قبول تندروهای اصلاح طلب قرار بگیرند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار