اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند دادستان تهران: برخی از بازداشت‌شدگان به اتهام ارسال اطلاعات و موقعیت‌های حساس به دشمن، در حال بازجویی هستند دستگیری زن خطرناک مسافرکش در جنوب تهران یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید/ آخرین وضعیت پرونده جاسوسان سخنگوی قوه قضائیه: حجت الاسلام صدیقی از اعمال منتسب به فرزند و عروسش تبری می‌جوید/ هیچ تقصیری متوجه او نیست همه چیز درباره بیت چت (Bitchat) / پیام‌رسان غیرمتمرکز جک دورسی حکم قصاص نفس قاتل چهار زن در ملاء عام اجرا شد تنفس هوای آلوده در ۱۲ شهر خوزستان/ وضعیت قرمز در ۴ شهر هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گردوخاک در ۸ استان آموزش و پرورش اطلاعیه جدید صادر کرد + جزئیات شمار مجروحان حملات اسرائیل به ۵۷۵۰ نفر رسید/ ۱۷۰ مجروح جنگ همچنان بستری هستند

هشدار سیلاب و آبگرفتگی در استان‌ها

سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به آبگرفتگی معابر و وقوع سیلاب در برخی استان‌ها طی امروز و فردا از افزایش تدریجی دما در اکثر مناطق کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 10
کد خبر: ۹۱۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی 5 روز آینده آسمان صاف و آفتابی و جو پایداری در اکثر مناطق کشور حاکم است و روند کُند تدریجی افزایش دما طی دو روز آینده در بیشتر مناطق وجود دارد.

 

امروز در برخی مناطق سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، بخش‌های و شمال غرب بارش‌های پراکنده پیش بینی شده است. طی امروز و فردا در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و شرق هرمزگان در بعدازظهر و اوایل شب رگبار باران، وزش باد شدید و رعدوبرق پیش بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی تا 5 روز آینده در برخی مناطق نوار شرقی کشور و شمال سیستان و بلوچستان به‌ویژه زابل وزش باد شدید روی می‌دهد و در برخی مناطق باعث خیزش گردوخاک می‌شود.

 

طی 2 روز آینده در مناطقی از ایلام، خوزستان و بوشهر وزش باد شدید روی می‌دهد که در برخی نقاط احتمال خیزش گردوخاک و غبارآلود شدن هوا وجود دارد. همچنین طی سه روز آینده خلیج‌فارس و شرق دریای عمان مواج و متلاطم خواهد بود.

 

حداکثر دمای هوای تهران امروز 36 درجه پیش بینی شده و سرعت وزش باد جنوبی غربی 13 تا 22 کیلومتر بر ساعت خواهد بود. بیشینه و کمینه دمای تهران فردا جمعه 21 خرداد 1400 به ترتیب 36 و 27 درجه پیش بینی شده است.

 

توصیف سامانه: فعالیت سامانه موسمی و رشد ابرهای همرفتی بویژه در ساعات بعدازظهر

نوع مخاطره: رگبار، رعدوبرق گاهی وزش باد شدید موقتی گاهی همراه با گردوخاگ و با احتمال تگرگ در مناطق مستعد.

 

منطقه اثر:

پنج‌شنبه 1400/03/20 : جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوبی کرمان، شرق هرمزگان.

جمعه 1400/03/20 : نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوبی کرمان، شرق هرمزگان.

اثر مخاطره: احتمال جاری شدن روان آب در مسیل‌های و معابر، احتمال برخورد صاعقه، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه های فصلی.

توصیه: اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در صعود به ارتفاعات و در چرای دام‌ها در مراتع مرتفع و تقویت سازه های موقتی./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار