عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

گاف عجیب بایدن در نشست گروه هفت

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در جریان صحبت‌هایش در نشست گروه هفت رشته کلام از دستش خارج شد و بارها در صحبت‌هایش از لیبی یا سوریه حرف زد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر از سال ۲۰۱۱ دو کشور لیبی و سوریه در پی رخداد «بهار عربی» که منطقه را درگیر کرد، در جنگ‌های داخلی به سر می‌برند و معترضان خواستار اصلاحات سیاسی و اجتماعی-اقتصادی هستند.

 

اسپوتنیک گزارش داد، نکته جالب توجه اینجاست که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در نشست گروه ۷ که در کورنوال، انگلیس برگزار شد رشته کلام از دستش خارج شد و بارها در صحبت‌هایش از لیبی یا سوریه حرف زد در حالیکه نمی‌دانست دقیقا باید درباره کدامیک از این دو کشور حرف بزند.

 

البته این نخستین باری نیست که او در به یاد آوردن اسامی و نام‌ها دچار اشتباه می‌شود و گاف می‌دهد اما این بار این مساله را می‌توان نمادین دانست چون نشان‌دهنده بی اعتنایی یا حتی کم اهمیت جلوه دادن واشنگتن به این دو کشور و مسائل مربوط به آنها باشد یا حتی شاید نشان دهنده این است که سیاست آمریکا در قبال این دو کشور آنقدرها تفاوتی ندارد.

 

این گاف بایدن در نشست گروه هفت دست مایه انتقادها و کنایه‌های کاربران در توئیتر شد، یکی از آنها با حالتی طعنه آمیز نوشت: بایدن سه بار بین لیبی-سوریه دچار سردرگمی شد. همچنین به نظر می‌رسد که او به این مساله افتخار می‌کند که ناتوانی روسیه در تامین نیازهای اساسی اقتصادی مردم در سوریه نقطه اهرم فشار ایالات متحده است.

 

یکی دیگر از کاربران توئیتر نوشت: به هر حال، همگی اینها برای او یکسان هستند؛ فقط افرادی قابل مصرف و قابل استثمار در راه اهداف حزبش برای تسلط بر منطقه./همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده