جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است

گاف عجیب بایدن در نشست گروه هفت

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در جریان صحبت‌هایش در نشست گروه هفت رشته کلام از دستش خارج شد و بارها در صحبت‌هایش از لیبی یا سوریه حرف زد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر از سال ۲۰۱۱ دو کشور لیبی و سوریه در پی رخداد «بهار عربی» که منطقه را درگیر کرد، در جنگ‌های داخلی به سر می‌برند و معترضان خواستار اصلاحات سیاسی و اجتماعی-اقتصادی هستند.

 

اسپوتنیک گزارش داد، نکته جالب توجه اینجاست که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در نشست گروه ۷ که در کورنوال، انگلیس برگزار شد رشته کلام از دستش خارج شد و بارها در صحبت‌هایش از لیبی یا سوریه حرف زد در حالیکه نمی‌دانست دقیقا باید درباره کدامیک از این دو کشور حرف بزند.

 

البته این نخستین باری نیست که او در به یاد آوردن اسامی و نام‌ها دچار اشتباه می‌شود و گاف می‌دهد اما این بار این مساله را می‌توان نمادین دانست چون نشان‌دهنده بی اعتنایی یا حتی کم اهمیت جلوه دادن واشنگتن به این دو کشور و مسائل مربوط به آنها باشد یا حتی شاید نشان دهنده این است که سیاست آمریکا در قبال این دو کشور آنقدرها تفاوتی ندارد.

 

این گاف بایدن در نشست گروه هفت دست مایه انتقادها و کنایه‌های کاربران در توئیتر شد، یکی از آنها با حالتی طعنه آمیز نوشت: بایدن سه بار بین لیبی-سوریه دچار سردرگمی شد. همچنین به نظر می‌رسد که او به این مساله افتخار می‌کند که ناتوانی روسیه در تامین نیازهای اساسی اقتصادی مردم در سوریه نقطه اهرم فشار ایالات متحده است.

 

یکی دیگر از کاربران توئیتر نوشت: به هر حال، همگی اینها برای او یکسان هستند؛ فقط افرادی قابل مصرف و قابل استثمار در راه اهداف حزبش برای تسلط بر منطقه./همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر