تشریح جزئیات برگزاری امتحانات نهایی واریز معوقات معلمان حق التدریس ۱۴۰۵ / جزییات تسویه مطالبات ۲۶ هزار فرهنگی ماجرای تذکر حجاب به یک دانشجو که کارمند دانشگاه را به دردسر انداخت/ چرا وزیر علوم ورود کرد؟ آمار مصدومان حملات هوایی آمریکا اعلام شد عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی اعدام شدند صدور هشدار قرمز هواشناسی برای ۲ استان؛ دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد اینترنت پس از جام جهانی قطع می‌شود؟ ورود قوه قضاییه به ماجرای اختلال بانکی/ خسارت مردم جبران می‌شود؟ لغو امتحانات نهایی استان‌های جنوبی ۲۸ و ۲۹ تیر ۱۴۰۵ + زمانبندی جدید حکم قصاص قاتل شهید سلمان امیراحمدی اجرا شد 38 شهید در حملات ددمنشانه آمریکا به ایران در تیرماه وزیر علوم: کنکور سراسری 1405 در موعد مقرر برگزار می‌شود اطلاعیه آموزش‌وپرورش درباره لغو امتحانات نهایی در ۴ استان/ نگران برگزاری امتحانات نباشید امتحانات نهایی دانش‌آموزان بوشهری در روز‌های ۲۵ و ۲۷ تیر ماه لغو شد تداوم موج گرمای هوا تا ۲۰ مرداد وزارت آموزش و پرورش: حوزه‌های امتحانی که مجاور مناطق حساس بودند جابه‌جا شدند/ امتحانات نهایی لغو شده چهار استان در سایر استان‌ها برگزار می‌شود؟

اژه ای: انتخابم به عنوان رییس قوه شایعه است

اژه ای: انتخابم به عنوان رییس قوه شایعه است معاون اول قوه قضاییه اعلام کرد اخباری مبنی بر انتخاب من به عنوان رئیس قوه قضاییه بیش نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 15
کد خبر: ۹۱۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گمانه زنی‌هایی از انتخاب شما به عنوان ریاست قوه قصاییه اعلام می‌شود، آیا این موضوع را تأیید می‌کنید یا خیر، اظهار کرد: این حرف‌ها شایعه است و شایعه را که تکذیب نمی‌کنند.

 

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شوند، شما در قوه قضائیه باقی می‌مانید یا خیر، گفت: در قوه قضائیه باقی می‌مانم و تصمیم ندارم از قوه بروم‌.

 

اژه ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر آیت الله رئیسی از قوه قضائیه بروند تکلیف سند تحول قضائی چه می‌شود، گفت: این سند با قوت ادامه پیدا می‌کند و اینگونه نیست که با رفتن آن عزیز از قوه این سند متوقف شود./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار