شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته نحوه تبدیل یارانه نقدی به کالابرگ + جزئیات پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران

چرا متقاضیان مسکن ملی اقدام به فروش امتیاز خود می کنند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت:طرح اقدام ملی تولید مسکن بنا به اظهار دولت برای اقشار ضعیف جامعه و همچنین کنترل سوداگری در بازار مسکن ارائه شده است اما به دلیل اقساط سنگین، امتیاز آن در بنگاه‌‌های مسکن خرید و فروش می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 16
کد خبر: ۹۱۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اقبال شاکری در انتقاد از خرید و فروش مسکن ملی گفـت: متاسفانه بسیاری از متقاضایان مسکن ملی، به دلیل بالا بودن اقساط آن به دنبال فروش حق امتیاز خود هستند.

 

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقساط مسکن اقدام ملی با نرخ سود ۱۸ درصد برای مردم بسیار سنگین است، اظهار کرد: طرح اقدام ملی تولید مسکن که بنا به اظهار دولت برای اقشار ضعیف جامعه و همچنین کنترل سوداگری در بازار مسکن ارائه شده است به نفع ذی نفعان دیگری است و اقشار ضعیف جامعه امکان بازپرداخت اقساط سنگین آن را ندارند.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد که واگذاری و انتقال امتیاز مسکن ملی به غیر، تحت هر یک از عناوین حقوقی، غیرمعتبر و ممنوع است و بر اساس مقررات پیگیرد قانونی دارد اما اتحادیه مشاوران املاک عنوان کرده است که خرید و فروش این مساکن آزاد بوده و منع قانونی ندارد و این کار در در بنگاه‌های مسکن در حال انجام است؛ این نا هماهنگی‌ها موجب شده مردم با مشکلات بسیار زیادی مواجه شوند.

 

نماینده مردم نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ضمن انتقاد از نبود برنامه ریزی و مدیریت واحد درحوزه مسکن ملی اظهار کرد: در شرایطی که مردم با مشکلات متعددی در حوزه مسکن ملی مواجه هستند مسئولان دولتی و حتی رئیس جمهور نیز نسبت به آن پاسخگو نیستند. /خانه ملت

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار