خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است

واکنش آمریکا به نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ایران

واکنش آمریکا به نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ایران وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که به تداوم گفت‌وگوها با ایران برای احیای توافق هسته‌ای، بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ نیز متعهد است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  دولت آمریکا بامداد یکشنبه به پیروزی آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران واکنش نشان داد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که به تداوم گفت‌وگوها با ایران برای احیای توافق هسته‌ای، بعد از انتخابات نیز متعهد است.

 

در این بیانیه اما با تکرار اتهام‌زنی‌های بی‌اساس و نخ‌نما شده علیه جمهوری اسلامی ایران و به روال معمول دشمنی آمریکا با حماسه حضور مردم در انتخابات‌های متعدد، ادعا شده که انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰، «آزاد و عادلانه نبوده» است.

 

این ادعا در حالی است که تاکنون سران کشورهای مختلف مانند «ولادیمیر پوتین» رییس‌جمهور روسیه، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، «عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان، «برهم صالح» رئیس‌جمهور و «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق، «میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا، «الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان، «محمد بن راشد آل مکتوم» نائب رئیس دولت امارات، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن، «هیثم بن طارق» سلطان عمان و «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در پیام‌هایی جداگانه پیروزی آیت‌الله رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری را تبریک گفته‌اند.

 

پیش از این، اتحادیه اروپا اعلام کرده بود نشست رسمی کمیسیون مشترک برجام با حضور هیأت‌های ایران، گروه ۱+۴ و آمریکا روز یکشنبه در وین برگزار می‌شود. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار