فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز مدارس ۴ شهرستان خراسان رضوی فردا در نوبت صبح غیرحضوری شد تأخیر ۲ ساعته آغاز به‌کار فردا شامل مراکز تعویض پلاک می‌شود؟ مدارس سراسر کشور فردا دوشنبه ساعت ۱۰ صبح باز می‌شوند اعلام جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از فردا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد / این استان‌ها منتظر بارش باشند مدارس برخی شهرستان‌های خراسان رضوی ۳۰ آذر تعطیل شد تغییر در برنامه امتحانات آموزش و پرورش از ۱۱ تا ۱۷ دی ۱۴۰۴ بازداشت ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

زمان واکسیناسیون خبرنگاران

رییس شبکه بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تزریق مرحله دوم واکسیناسیون علیه کرونا برای افراد بالای ۷۰ سال متوقف نشده و از طریق پیامک یا تماس تلفنی مراکز بهداشت مربوطه اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر جعفر صادق تبریزی افزود: مراقب سلامت یا بهورز مراکز بهداشتی با افراد بالای ۷۰ سال که مرحله اول واکسن علیه کرونا را تزریق کرده‌اند و جاماندگان این گروه سنی برای تزریق واکسن تماس می‌گیرند، از مردم می خواهیم بدون اطلاع به مراکز بهداشتی مراجعه حضوری نداشته باشند.

وی اظهار داشت: یک میلیون دوز واکسن علیه کرونا هفته گذشته وارد کشور شده و تا پایان هفته یک میلیون دوز نیز وارد می‌شود و جای نگرانی نیست افراد با آسایش خاطر واکسن خواهند زد، همچنین هر فردی که در مرحله اول هر نوع واکسنی تزریق کرده باشد، همان نوع را نیز در مرحله دوم دریافت می‌کند.

تبریزی ادامه داد: سیاست نظام سلامت کشور آن است که افراد یک نوع واکسن را در مراحل اول و دوم تزریق کنند در حالیکه کشورهای دیگر چنین نیست و از انواع مختلف واکسن علیه کرونا در ۲ مرحله استفاده می کنند که عارضه چندانی نیز ندارد.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مردم نگران تزریق واکسن علیه کرونا نباشند و بیماران خاص نیز تعدادی از آنها این واکسن را دریافت کرده‌اند و برخی دیگر تا پایان تیرماه آن را تزریق می‌کنند.

به گفته تبریزی، برای گروه‌های مشاغل سخت مانند خبرنگاران نیز از اول مردادماه واکسیناسیون علیه کرونا آغاز می‌شود و نحوه ثبت نام آنها نیز بزودی اعلام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: واکسن ایرانی برکت نیز بزودی با حجم انبوه وارد چرخه سبد واکسن جمهوری اسلامی ایران قرار خواهد گرفت تا همه افراد در برابر بیماری کرونا واکسینه شوند.

به گفته وزارت بهداشت، تا کنون ۴ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۷۲۹ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۹۰۶هزار و ۵۴۶ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۲۷۵ دوز رسیده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر