خواص بی‌نظیر تخمه آفتابگردان که از آن بی‌خبرید-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

خواص بی‌نظیر تخمه آفتابگردان که از آن بی‌خبرید

مطالعات مصرف تخمه آفتابگردان را با تعدادی از فواید سلامتی مرتبط می‌دانند، از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا یا بیماری‌های قلبی.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانه‌های آفتابگردان از سر گل گیاه آفتابگردان برداشت می‌شود. در حالی که خود دانه در یک پوسته راه راه سیاه و سفید قرار گرفته است، دانه‌های آفتابگردان سفید هستند و بافت لطیفی دارند. شما می‌توانید دانه‌ها را به خاطر طعم آجیلی متمایز و ارزش غذایی بالایی که دارند به صورت خام، برشته یا در غذا‌های دیگر مصرف کنید. مطالعات مصرف تخمه آفتابگردان را با تعدادی از فواید سلامتی مرتبط می‌دانند، از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا یا بیماری‌های قلبی. آنها همچنین حاوی مواد مغذی هستند که می‌توانند از سیستم ایمنی بدن شما حمایت کرده و سطح انرژی شما را افزایش دهند.

برخی از فواید تخمه آفتابگردان برای سلامتی:

کاهش التهاب

برای کسانی که التهاب کوتاه مدت یا مزمن دارند، تخمه آفتابگردان می‌تواند مزایای ضد التهابی داشته باشد. تخمه آفتابگردان حاوی ویتامین E، فلاونوئید‌ها و سایر ترکیبات گیاهی است که می‌تواند التهاب را کاهش دهد. یک مطالعه نشان داد که مصرف تخمه آفتابگردان و سایر دانه‌ها پنج بار یا بیشتر در هفته منجر به کاهش سطح التهاب می‌شود که همچنین عوامل خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن را کاهش می‌دهد.

بهبود سلامت قلب

دانه‌های آفتابگردان سرشار از چربی‌های «سالم» از جمله چربی‌های چند غیراشباع و چربی‌های تک غیراشباع هستند. یک وعده سه چهارم فنجان تخمه آفتابگردان حاوی ۱۴ گرم چربی است. مطالعات نشان داد که مصرف دانه‌ها - از جمله تخمه آفتابگردان - با کاهش نرخ بیماری‌های قلبی عروقی، کلسترول بالا و فشار خون بالا مرتبط است.

حمایت از سیستم ایمنی

تخمه آفتابگردان منبع بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که می‌تواند از سیستم ایمنی بدن شما حمایت کرده و توانایی شما را برای مبارزه با ویروس‌ها افزایش دهد. اینها شامل روی و سلنیوم هستند. روی نقش حیاتی در سیستم ایمنی دارد و به حفظ و توسعه سلول‌های ایمنی بدن کمک می‌کند. سلنیوم همچنین در کاهش التهاب، مبارزه با عفونت و تقویت ایمنی نقش دارد.

افزایش سطح انرژی

در حالی که سطوح بالای پروتئین موجود در تخمه آفتابگردان در حال حاضر به افزایش سطح انرژی شما کمک می‌کند، سایر مواد مغذی مانند ویتامین B و سلنیوم می‌توانند به شما در حفظ انرژی کمک کنند. ویتامین B ۱ (همچنین به عنوان تیامین شناخته می‌شود) موجود در تخمه آفتابگردان می‌تواند به شما کمک کند غذا را به انرژی تبدیل کنید که می‌تواند شما را در طول روز فعال نگه دارد همچنین سلنیوم موجود در آن می‌تواند جریان خون را افزایش دهد و اکسیژن بیشتری را به بدن شما برساند. / سلامت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار