رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست
ابطحی :

آقای وزیر آموزش و پرورش! سریعتر اجرای این بخشنامه را متوقف کنید

نماینده مردم خمینی در مجلس از بطحایی پرسید: چرا نظام رتبه بندی معلمان از دولت به کمیسیون برگشته است؟ آقای وزیر موضوع را پیگیری کنید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 23
کد خبر: ۹۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر ، یک عضو فراکسیون اصولگرایان ولایی مجلس گفت: آقای رئیس جمهور و وزیر امور خارجه دیگر دست از اعتماد به اروپا و آمریکا بردارید. وادادگی در عرصه سیاست خارجی بست است.

 

سید محمد جواد ابطحی در تذکر شفاهی در جلسه عصر امروز (سه شنبه) مجلس با یادآوری روز شیخ بهایی گفت: امروز روز این بزرگ مرد تاریخ است و جا داشت در مجلس از وی تقدیر می شد؛ البته امیدوارم طومار شیخ بهایی که درباره زاینده رود نوشته شد، عملی شود.

وی با مخاطب قرار دادن رئیس جمهور و وزیر امور خارجه گفت: دیگر دست از اعتماد به اروپا و آمریکا بردارید. وادادگی در عرصه سیاست خارجی، بس است.

 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس در تذکری به وزیر آموزش و پرورش، خواستار اجرایی شدن بخشنامه تعیین تکلیف معلمان حق التدریسی و نهضت سوادآموزی شد و افزود: حداکثر دو ماه بعد از تصویب قانون باید آیین نامه آن نوشته می‌شد اما نشد و به جای آن به تازگی بخشنامه خلاف قانونی به اجرا در آمده است که در افکار عمومی معلمان حق التدریسی و نهضت سوادآموزی تشویش به وجود آورده است.

ابطحی ادامه داد: آقای وزیر آموزش و پرورش سریعتر اجرای این بخشنامه را متوقف کنید.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس از بطحایی پرسید: چرا نظام رتبه بندی معلمان از دولت به کمیسیون برگشته است؟ آقای وزیر موضوع را پیگیری کنید.

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار