استان تهران کمبود واکسن کرونا ندارد-راهبرد معاصر

استان تهران کمبود واکسن کرونا ندارد

معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه کمبودی در خصوص واکسن کرونا در استان تهران نداریم، گفت:هفته آینده یک و نیم میلیون دز واکسن به صورت هفتگی به وزارت بهداشت تحویل و سپس بین مراکز توزیع می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر جلسه‌ای با محوریت ساماندهی روند واکسیناسیون پایتخت در ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران برگزار شد.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت در این جلسه با اشاره به پیچیدگی‌های موجود در تهران، در خصوص تامین واکسن مکفی برای شهروندان، قول مساعد داد و گفت: بر اساس لجستیک تامین شده برای هر سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در استان تهران، کمبودی در زمینه واکسن وجود ندارد.

 

وی ادامه داد: از طرفی از هفته آینده، یک و نیم میلیون دز واکسن به صورت هفتگی به وزارت بهداشت تحویل و سپس بین مراکز توزیع می‌شود، علاوه بر این واکسن کووبرکت نیز به مرحله تولید و توزیع می‌رسد؛بنابراین ترکیبی از واکسن های خارجی و داخلی به میزان کافی برای پایتخت تامین می‌شود.


رئیسی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی برای نوبت دهی واکسیناسیون به منظور جلوگیری از تجمع در مراکز تزریق واکسن، اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات برای کاهش مراجعات، تمرکز بر راه اندازی و تجهیز مراکز تجمیعی واکسیناسیون است، چراکه به علت ظرفیت بالای این مراکز، تجمعی صورت نمی‌گیرد. به طور کلی هر شیوه نوبت دهی که منجر به تکمیل واکسیناسیون گروه های هدف در بازه زمانی تعیین شده و جلوگیری از افزایش مراجعات شود، قابل قبول خواهد بود.


معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: تیم های پشتیبانی تزریق واکسن باید درنظر گرفته شود. از طرفی بسیج و نیروهای مسلح اعلام آمادگی خود را برای در اختیار گذاشتن فضای فیزیکی و نیروی لازم اعلام کرده اند.


رییسی تشکیل کمیته هماهنگی سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران را یکی از ضرورت های انجام واکسیناسیون یکپارچه و منظم اعلام کرد و افزود: تشکیل این کمیته با حضور معاونان و مدیران فنی امور بهداشتی هر سه دانشگاه پایتخت، به مسئولیت زالی، در کنار راه اندازی سیستم نوبت دهی بی نقض، بسیاری از چالش های موجود در این زمینه را مرتفع خواهد کرد.


ارائه گزارشات روزانه از روند واکسیناسیون در پایتخت

در این جلسه زالی با اشاره به وضعیت خاص استان تهران از لحاظ تراکم و سالمندی جمعیت، حضور بالاترین تعداد بیماران خاص و فعالیت بیشترین مرکز دولتی ارائه دهنده خدمت، عنوان کرد: تقویت اطلاع رسانی از مراکز واکسیناسیون و نحوه ارائه خدمات باید در اولویت باشد.

وی تاکید کرد: ضمن تشکیل کمیته هماهنگی و رسیدن به یک گفتمان مشترک، سعی در ارتقا کیفیت و بهبود روندها در واکسیناسیون داریم.

به گفته زالی، جلسات کمیته هماهنگی، حتی به صورت غیرحضوری و به صورت جدی دنبال می شود.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران بر لزوم افزایش بازدیدهای میدانی از مراکز تجمیعی واکسیناسیون اشاره کرد و در خصوص مهمترین مصوبه این جلسه ادامه داد: با توجه به تعداد مراکز تجمیعی و افزایش تعداد شیفت های واکسیناسیون، مقرر شد اقدامات لازم جهت جلوگیری از هرگونه ازدحام غیرضروری صورت گیرد. همچنین رسیدگی و نظارت بر عملکرد مراکز و شناسایی ظرفیت های موجود برای توسعه زیرساخت های لازم برای واکسیناسیون در تمامی مناطق پایتخت بیش از پیش قوت خواهد گرفت.

زالی ضمن بیان اینکه ارائه گزارشات روزانه اقدامات واکسیناسیون در استان تهران به سرعت در دستور کار قرار می‌گیرد، گفت:امیدوارم با تداوم حمایت و پشتیبانی وزیر بهداشت و معاون بهداشت وزارت بهداشت، روند واکسیناسیون در نظام سلامت را به فرصتی ستودنی تبدیل کنیم.

در این جلسه ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه ریزی برای نوبت دهی و چالش‌های موجود برای تامین فضای فیزیکی مراکز تجمیعی واکسیناسیون، هماهنگی‌های لازم برای یکپارچگی در تکمیل این روند صورت گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار