تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

زاکانی: دولت سیزدهم با انباشتی از مشکلات روبه‌رو است

زاکانی: دولت سیزدهم با انباشتی از مشکلات روبه‌رو است رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: دولت آینده با انباشتی از مشکلات دولت قبل روبه‌رو است که باید با کار جهادی به مبارزه آنان برود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 30
کد خبر: ۹۳۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در نشست با فرزندان شاهد و ایثارگر خوزستان اظهار داشت: برای حل مشکلات باید به آرمانهای اول انقلاب برگردیم.

وی افزود: برای رسیدن به تمدن اسلامی و مقدمه سازی ظهور نیاز به الگو داریم و براساس آن نقشه اسلامی باید حرکت کنیم.

زاکانی بیان داشت: رویکرد دولت روحانی به خارج از کشور بود و این رویکرد باید به داخل بازگردد و مردم وارد میدان شوند. 

وی گفت: مردم اگر وارد میدان توسعه کشور شوند کشور به جلو می‌رود و این نیاز به مسئولان مردمی دارد. برای رسیدن به قله باید به سمت شایسته سالاری حرکت کنیم. باید دیکتاتوری مسئولان در دولت بعدی فرو بریزد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تشکر از حضور مردم در پای صندوق رای گفت:  در انتخابات 1400 مردم انقلاب را از دست برخی نااهل نجات دادند.

وی با انتقاد از بی تفاوتی مدیران دولت روحانی به فرزندان شاهد و ایثارگر گفت: مدیری که نسبت به فرزندان شاهد و ایثارگر بی‌تفاوت باشد، لایق مدیریت نیست.

زاکانی گفت: زیبنده ما مسئولان نیست که هنوز خوزستان پس از 4دهه با مشکلات ابتدایی و زیرساختی روبرو است و مردم با چالش زیادی مواجه هستند.

وی گفت: دولت آینده باید اصلاح را از خود شروع کند و با چابک سازی روندها و ایجاد نگاه عدالت محور مشکلات را در کشور و بویژه خوزستان حل کند.

زاکانی گفت: دولت آینده با انباشتی از مشکلات روبرو است که باید با کار جهادی براین مشکلات فائق آید./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار