جزئیات انتخاب رشته نهم در سامانه پادا pada.medu.ir-راهبرد معاصر
قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

جزئیات انتخاب رشته نهم در سامانه پادا pada.medu.ir

انتخاب رشته نهم در سامانه پادا pada.medu.ir و رویت فرم شماره 6 برای تعیین رشته تحصیلی 1 میلیون دانش آموز پایه نهم از امروز سه شنبه 15 تیر 1400 امکان پذیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۳۹۸
تعداد نظرات: ۱۶ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، انتخاب رشته نهم در سامانه پادا pada.medu.ir و رویت فرم شماره (6) برای تعیین رشته تحصیلی 1 میلیون دانش آموز پایه نهم از امروز سه شنبه 15 تیر 14000امکان پذیر شد. طبق گفته معاون پرورشی آموزش و پرورش دانش آموزان می توانند بدون مراجعه به مدرسه با رجوع به سایت مذکور فرم انتخاب رشته تحصیلی خود را دریافت و ثبت نام کنند. ظرفیت مدارس و مناطق آموزش و پرورش برای هر رشته تحصیلی مشخص و  در سامانه بارگذاری شده است.  جزئیات انتخاب رشته نهم در سامانه پادا pada.medu.ir ، نحوه ورود به سامانه پادا، زمان و نحوه تکمیل نمونه برگ هدایت تحصیلی 1400 در سایت پادا در ادامه بیان شده است.  با ما همراه باشید.

 

جزئیات انتخاب رشته نهم در سامانه پادا pada.medu.ir

 
 
برای انتخاب رشته هر دانش آموز ۱۰۰ نمره در نظر گرفته شده که با توجه به نظر معلم، مشاور مدرسه و نظر دانش آموزان و اولیای آن‌ها اعمال شده است.

«هدایت تحصیلی»، فرآیند ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به دانش‌آموزان است. این فرایند به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا ضمن آشنایی با استعدادها، علایق، توانایی‌ها و ویژگی‌های شخصیتی خویش، شاخه‌ها، رشته‌های تحصیلی و مشاغل مورد نیاز جامعه را بشناسند و براساس آن، به صورت آگاهانه و آزادانه شاخه و رشته تحصیلی مناسب خود را انتخاب کنند.


ملاک‌های هدایت تحصیلی دانش‌آموزان

سه عامل مهم در هدایت تحصیلی شامل بررسی‌های مشاوره‌ای (نمون‌برگ شماره ۶) فقط در حد توصیه به دانش‌آموز؛ عملکرد تحصیلی (نمون‌برگ شماره ۷) حد نصاب نمره لازم برای دروس تخصصی رشته‌های شاخه نظری (علوم تجربی، ریاضی فیزیک، ادبیات و علوم انسانی، معارف اسلامی) شاخه فنی و حرفه‌ای (صنعت، خدمات، کشاورزی، هنر) شاخه کار دانش (صنعت، خدمات، کشاورزی، هنر) و ظرفیت رشته‌ها، امکانات و تجهیزات منطقه است.

برگه هدایت تحصیلی بیشتر جنبه توصیه‌ای دارد که دانش آموز بداند صلاحیت و توانمندی ورود به کدام شغل را دارد، اما هدایت تحصیلی تابع امکانات و ظرفیت‌های آموزش و پرورش و دیگری سوابق تحصیلی دانش‌آموز است. دو فرم شماره ۶ و ۷ به منظور هدایت تحصیلی در اختیار دانش آموزان کلاس نهم قرار می‌گیرد. فرم شماره ۶ جنبه توصیه‌ای دارد و فرم شماره ۷ براساس عملکرد تحصیلی دانش آموز و ظرفیت منطقه تعیین می‌شود.

در فرم شماره ۶، ۱۰۰ نمره درنظر گرفته شده که توصیه‌های مشاوران ۱۰ نمره، نظر معلم در زمینه استعداد دانش آموزان ۱۰ نمره، نظر خود دانش آموز ۱۰ نمره، نظر اولیاء ۵ نمره و آزمون رغبت و توانایی ۳۰ نمره دارد. عملکرد تحصیلی هم ۳۵ نمره دارد.

نمون‌برگ شماره ۶ تنها در راستای راهنمایی و مشاوره بدون تأثیرگذاری بر عملکرد انتخاب رشته، براساس ملاک‌هایی تکمیل می‌شود؛ نتایج آزمون‌های رغبت و توانایی (هرکدام ۱۵نمره کسب می‌کنند). (۳۰ امتیاز) نظر خواهی تمامی معلمان (۱۰ امتیاز) نظرخواهی والدین (۵ امتیاز) نظرخواهی دانش‌آموز (۱۰ امتیاز) عملکرد تحصیلی (۳۵ امتیاز)؛ نظر خواهی مشاور (۱۰ امتیاز) و در نمون‌برگ شماره ۷ علاوه بر کسب نمره کف به عنوان شرط لازم، هدایت تحصیلی صرفاً بر اساس عملکرد تحصیلی و با لحاظ کردن ظرفیت منطقه و در نهایت رتبه بندی عملکرد تحصیلی انجام می‌شود.
 


چگونگی اولویت‌بندی شاخه‌ها در نمون‌برگ‌های هدایت تحصیلی

دانش‌آموزان فقط بر اساس ظرفیت منطقه و رتبه‌ای که در عملکرد تحصیلی دارند، طبقه بندی شده و ثبت نام آنان صورت می‌گیرد.

نمون‌برگ هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در شاخه کاردانش، رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم و معارف اسلامی بر اساس اولویت (الف) صادر می‌شود. یعنی به عبارتی اگر دانش‌آموزی کف نمره برای ورود به رشته مورد نظر را کسب کند بدون اعمال ظرفیت منطقه، در رشته دلخواه ثبت نام می‌شود.

نمون‌برگ هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در شاخه فنی و حرفه‌ای و رشته‌های علوم تجربی و ادبیات و علوم انسانی براساس اولویت‌های (الف –ب) صادر می‌شود. علاوه بر کسب کف نمره هر رشته، دانش‌آموزان براساس رتبه و ظرفیت منطقه به گروه الف و ب تقسیم می‌شوند و این بدین معنا است که گروه (الف) که دارای رتبه‌های بالاتر است برابر ظرفیت ثبت نام می‌شوند و گروه (ب) در صورت عدم ثبت نام گروه (الف)، مجاز به ثبت نام در رشته مورد نظر هستند.


میانگین نمرات برای ورود به رشته‌های ریاضی و تجربی

میانگین نمرات دروس ریاضی و تجربی برای دانش آموزان متقاضی رشته ریاضی باید به ترتیب حداقل ۱۵ و ۱۴ و برای متقاضیان رشته تجربی به ترتیب حداقل ۱۴ و ۱۵ باشد. دانش آموزان متقاضی رشته‌های ریاضی، علوم تجربی و فنی و حرفه‌ای دو اولویت "الف" و "ب" تقسیم بندی شدند که گروه "الف" در اولویت ثبت نام هستند.

دانش آموزانی که در اولویت "ب" قرار دارند به شرط خالی بودن ظرفیت مدرسه در رشته مورد نظر می‌توانند ثبت نام کنند. شرط خرید اینترنتی کتاب‌های درسی برای دانش آموزان پایه دهم ثبت اطلاعات و انتخاب رشته تحصیلی آن‌ها در سامانه پادا و تأیید آن از طرف مدیر مدرسه است.


صدور نمون‌برگ‌های هدایت تحصیلی در شرایط کرونایی

نمون‌برگ‌های هدایت تحصیلی پس از صدور کارنامه و رفع اعتراضات و پس از ثبت نمرات دانش‌آموزان (دو هفته بعد از آخرین امتحان) از سوی مدیران مدارس و انتقال به سامانه همگام و تأیید از سوی مدیر منطقه، ظرف مدت سه روز در تیرماه صادر خواهد شد.

صدور نمون‌برگ به صورت منطقه‌ای انجام می‌شود و هر منطقه‌ای که نمرات دانش‌آموزان را ارسال کند، برای دانش آموزان آن منطقه نمون‌برگ صادر خواهد شد. مشاهده و پرینت نمون‌برگ شماره ۶ و ۷ (اولویت انتخاب رشته دانش‌آموز پایه نهم) از سوی مدیر در مدرسه مبداء (متوسطه اول) و مقصد (متوسطه دوم) از طریق سامانه همگام امکان پذیر است.

 

جزئیات انتخاب رشته نهم در سامانه پادا pada.medu.ir

 

راهنمای استفاده از سامانه پادا برای دریافت کارنامه

 

استفاده از این سامانه بسیار ساده است و دانش آموزان می‌توانند به سرعت با کار با این سامانه آشنا شوند. از آنجایی که یکی از مهم‌ترین امکانات این سامانه، ارائه کارنامه دانش آموزان است.

دانش آموزان برای دریافت کارنامه از سامانه پادا می‌توانند به صورت زیر عمل کنند:

ابتدا آدرس سایت پادا را در مرورگر خود وارد کنید.
در این صفحه نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید. (نام کاربری و رمز عبور توسط سامانه سیدا صادر می‌شود و مدیر مدرسه آن را در اختیارتان قرار خواهد داد.)
بر روی گزینه «ورود کاربران» کلیک کنید.
در صفحه جدید بر روی گزینه موردنظر خود؛ مثلا «کارنامه» کلیک کنید.
اکنون می‌توانید کارنامه تحصیلی خود را مشاهده نمایید. (در سمت چپ کارنامه گزینه «پرینت» وجود دارد که با انتخاب آن، امکان چاپ نسخه دستی کارنامه را خواهید داشت.)

نکته: دانش آموزانی که قادر به دریافت کارنامه خود از سایت پادا نیستند، می‌توانند از سامانه همگام مدارس، نسخه آنلاین کارنامه خود را مشاهده کنند.
 

راهنمای انتخاب رشته دانش آموزان در پادا

 
راهنمای انتخاب رشته دانش آموزان در پادا به صورت کامل در ادامه ارائه داده شده است. دانش آموزان پایه تحصیلی نهم برای انجام فرآیند انتخاب رشته خود به صورت الکترونیکی باید به سایت پادا دانش آموزی مراجعه نمایند. دانش آموزان پایه تحصیلی نهم می‌توانند با ورود به سامانه pada.medu.ir و رویت فرم شماره (۶) رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند و نیاز به حضور در مدرسه ندارند. زمان و نحوه انجام هدایت تحصیلی پایه نهم (انتخاب رشته نهمی ها) در سایت پادا در ادامه بیان شده است. با ما همراه باشید.



انتخاب رشته دانش آموزان در پادا



راهنمای انتخاب رشته دانش آموزان در پادا به صورت کامل در ادامه بیان شده است. و، اما هدایت تحصیلی نهم چیست؟ همانطور که از اسم آن مشاهده می‌کنیم به معنای راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل در رشته‌های مختلف می‌باشد تا بر اساس آن دانش آموزان بتوانند بصورت آگاهانه شاخه و رشته تحصیلی خود و با چه نمره‌هایی در نهم متوسطه انتخاب رشته کنیم؟ را انتخاب کنند.

سامانه پادا به تازگی راه اندازی شده است و دارای خدمات گوناگونی برای دانش آموزان می‌باشد. دانش آموزان برای ثبت نام الکترونیکی مدارس، مشاهده کارنامه، ثبت نام مدارس شاهد، دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات باید به سایت پادا (پرونده الکترونیکی دانش آموزان) مراجعه نمایند.

یکی دیگر از امکانات سایت پادا، انجام فرآیند انتخاب رشته پایه نهم می‌باشد. دانش آموزان پایه نهم برای انجام انتخاب رشته خود به صورت غیرحضوری لازم است در زمان اعلام شده به سایت پادا مراجعه نمایند.

 

جزئیات انتخاب رشته نهم در سامانه پادا


زمان انتخاب رشته دانش آموزان در پادا



زمان انتخاب رشته دانش آموزان در پادا برای سال تحصیلی ۱۴۰۰، از تاریخ ۱۵ تیرماه اعلام شده است. یک میلیون دانش آموز پایه نهم از ۱۵ تیر می‌توانند با ورود به سامانه pada.medu.ir و رویت فرم شماره ۶ رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند و نیاز به حضور در مدرسه را ندارند. دانش آموزان لازم است در زمان اعلام شده (از ۱۵ تیرماه) به منظور انجام انتخاب رشته به سایت پادا مراجعه نمایند.

انتخاب رشته الکترونیکی دانش آموزان پایه نهم در سایت پادا از تاریخ ۱۵ تیرماه آغاز می‌شود.


امتیاز بندی هدایت تحصیلی نهم در پادا



نحوه امتیاز بندی هدایت تحصیلی نهم در پادا در ادامه بیان شده است. برای انتخاب رشته هر دانش آموز ۱۰۰ نمره در نظر گرفته شده که با توجه به نظر معلم، مشاور مدرسه و نظر دانش آموزان و اولیاء آن‌ها اعمال شده است.

هدایت تحصلی پایه نهم بر اساس آیین نامه آن، برای هر دانش آموز شامل ۱۰۰ امتیاز است؛ که بدین صورت دسته بندی می‌شوند:

 نتایج عملکرد درسی (نمرات مرتبط با هر رشته): ۳۵ امتیاز

 بررسی‌های مشاوره ای: ۶۵ امتیاز

که «بررسی‌های مشاوره ای» خود ۵ بخش مختلف را در هدایت تحصیلی پایه نهم و مشاوره هدایت تحصیلی در بر می‌گیرد.



شرایط انتخاب رشته دانش آموزان در پادا



شرایط انتخاب رشته دانش آموزان در پادا چیست؟

ورود به هر یک از رشته‌های تحصیلی که شامل سه گروه علوم نظری، فنی و حرفه ای، کار و دانش می‌شوند، نیازمند کسب حداقل نمره در دروس مرتبط با رشته است.

 میانگین نمرات دروس ریاضی و تجربی برای دانش آموزان متقاضی رشته ریاضی باید به ترتیب حداقل ۱۵ و ۱۴ و برای متقاضیان رشته تجربی به ترتیب حداقل ۱۴ و ۱۵ باشد.

دانش آموزان متقاضی رشته‌های ریاضی، علوم تجربی و فنی و حرفه‌ای دو اولویت الف و ب تقسیم بندی شدند که گروه الف در اولویت ثبت نام هستند.

دانش آموزانی که در اولویت ب قرار دارند به شرط خالی بودن ظرفیت مدرسه در رشته مورد نظر می‌توانند ثبت نام کنند.

 
شرط خرید اینترنتی کتاب‌های درسی برای دانش آموزان پایه دهم ثبت اطلاعات و انتخاب رشته تحصیلی آن‌ها در سامانه پادا و تأیید آن از طرف مدیر مدرسه است.

 
مقصود از «نمرات» در هدایت تحصیلی پایه نهم، میانگین نمره‌های سه پایه هفتم، هشتم و نهم دانش آموز می‌باشد که اهمیت و ضریب پایه نهم بسیار بیشتر است.

 
معدل دانش آموزان ملاک انتخاب رشته و هدایت تحصیلی دانش آموزان ورودی پایه دهم نیست، اولین شرط ورود دانش آموزان به رشته‌های تحصیلی مورد نظرشان کسب حدنصاب نمره لازم برای ورود به آن رشته خواهد بود که این نمره در شاخه‌ها و رشته‌های گوناگون، متفاوت می‌باشد.

راهنمای استفاده از سامانه پادا برای دریافت کارنامه



ورود به سامانه انتخاب رشته پادا



دانش آموزان برای ورود به سامانه انتخاب رشته در پادا باید به نشانی pada.medu.ir مراجعه نمایند. ورود به سامانه انتخاب رشته پادا از طریق نام کاربری و رمزعبور امکانپذیر است. نام کاربری همان کد ملی دانش آموزان می‌باشد. کاربران برای دریافت رمز عبور پادا، باید به مدرسه محل تحصیل مراجعه نموده و رمز عبور خود را دریافت نمایند. لینک ورود به سامانه انتخاب رشته پادا در انتهای مقاله قرار داده شده است.

انتخاب رشته نهمی ها

نحوه انتخاب رشته دانش آموزان در پادا

 
 


نحوه انتخاب رشته دانش آموزان در پادا به منظور آگاهی بیشتر دانش آموزان در ادامه بیان شده است. دانش آموزان پایه نهم برای تکمیل فرم هدایت تحصیلی نهم باید در زمان اعلام شده به سایت پادا مراجعه نمایند و انتخاب رشته خود را انجام دهند. ورود به سامانه پادا از طریق نام کاربری و رمزعبور پادا امکانپذیر است.



نحوه انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم در پادا:



برای انتخاب رشته نهم در زمان اعلام شده به سایت پادا به نشانی pada.medu.ir مراجعه نمایید.

پس از ورود به سایت پادا بر روی گزینه "انتخاب رشته پایه نهم و رویت فرم شماره ۶ رشته تحصیلی" کلیک نمایید.

در واقع نمون برگ شماره ۶ به این دلیل ارائه می­ شود که دانش ­آموز نسبت به عملکرد خود در بررسی ­های مشاوره‌ای واقف شود و همچنین این نمون برگ توصیه‌های مشاوره‌ای برای مناسب‌ترین انتخاب می‌باشد.

نام کاربری و رمزعبور خود را در قسمت مربوطه درج نمایید.

پس از ورود به صفحه شخصی در پادا، نسبت به تکمیل فرم هدایت تحصیلی پایه نهم اقدام نمایید.

در سال‌های گذشته هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم از طریق سایت همگام انجام می‌شد. اما در سال تحصیلی جدید و راه اندازی سایت پادا، انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم (هدایت تحصیلی نهمی ها) منحصرا به صورت اینترنتی و از طریق سایت پادا انجام می‌شود. دانش آموزان برای انتخاب رشته نهم، نیاز به حضور در مدرسه ندارند.
 
راهنمای انتخاب رشته دانش آموزان در پادا در این مقاله بیان شد. دانش آموزان پایه نهم برای تکمیل فرم انتخاب رشته لازم است در زمان اعلام شده به سایت پادا مراجعه نمایند. هدایت تحصیلی نهمی‌ها در سال تحصیلی جاری از طریق سایت همگام انجام نخواهد شد.
 
 
آغاز هدایت تحصیلی نهمی‌ها از امروز
 

زمان تکمیل نمونه برگ هدایت تحصیلی ۱۴۰۰

 
زمان تحویل فرم هدایت تحصیلی پایه نهم در سال تحصیلی ۱۴۰۰ – ۱۴۰۰ در اواخر مرداد ماه خواهد بود. صدور برگه‌های هدایت تحصیلی بعد از اعلام نتایج امتحانات خواهد بود. هدایت تحصیلی سال ۱۴۰۰ نیز مانند سال گذشته، انتخابات به صورت آزدانه و با آگاهی توسط دانش آموزان برای ورود به شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی انجام می‌شود. انجام و تکمیل این فرآیند میتوانید با ورود به سایت همگام به نشانی ht.medu.ir انجام دهید.

مهلت تکمیل فرم هدایت تحصیلی به مدت ۲ هفته است که به صورت حضوری و غیر حضوری صورت میگیرد.



مراحل ثبت نام هدایت تحصیلی پایه نهم:

 
ابتدا وارد سامانه به نشانی ht.medu.ir شوید

سپس کد ملی و رمز عبور خود را وارد کنید

و سپس وارد پنل کاربری خود شوید.

درصورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید ویا در هنگام ثبت نام با مشکل مواجه شدید میتوانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

هدایت تحصیلی به احتمالا زیاد پس از امتحانات حضوری صورت میگیرد.


هدایت تحصیلی چیست؟



فرآیندی است که به منظور کمک و همراهی دانش آموزان برای اتتخاب رشته تحصیلی خود با توجه به علاقه مندی‌ها و استعداد و عوامل دیگری که در ادامه نام خواهیم برد صورت میگیرد هدف از این فرآیند کمک به دانش آموزان برای انتخاب رشته مورد علاقه به بتهرین بازار کار است.

عوامل موثر بر انتخاب رشته:

به دو عامل: درونی و بیرونی بستگی دارد که در ادامه با جزییات توضیح خواهیم داد.

عوامل درونی:

هوش و استعدادات فرد

علاقه مندی‌های هر فرد

ارزش و نگرش‌های هر فرد

اعتقادات هر فرد

ویژگی‌های شخصیتی هر فرد

اهداف هر فرد

خود باوری و تجربیات هر فرد

عوامل بیرونی:

خانواده و دوستان

رسانه‌ها و فضای مجازی

محیط آموزشی

بازار کار مطابق با هر رشته مد نظر

ظرفیت پذیرش

زمینه‌های اقتصادی فرهنگی و اجتماعی

زمان تکمیل نمونه برگ هدایت تحصیلی

در اواخر مرداد ماه خواهد بود
عوامل موثر بر انتخاب رشته؟

به دو عامل درونی و بیرونی بستگی دارد
سامانه هدایت تحصیلی برای ثبت نام؟

ht.medu.ir


راهنمای هدایت تحصیلی سال ۱۴۰۰

ابتدا وارد سایت همگام به نشانی hamgam.medu.ir شوید.

سپس کد ملی و رمز عبور خود را وارد کنید.

در این مرحله برروی گزینه هدایت تحصیلی کلیک کنید.

برری گزینه نتایج فردی دانش آموز کلیک کنید.

فرم‌های ۶ و ۷ رانتخاب کنید و نتایج خود را مشاهده کنید.

زمان اعلام هدایت تحصیلی (پایه نهم)

زمان اعلام نتایج، معمولا پس از گذشت چند روز از امتحانات نهایی و ثبت نمرات اعلام میگردد.

 

امتیاز بندی هدایت تحصیلی نهم در پادا



هدف از هدایت تحصیلی چیست؟



شناسایی استعداد، توانایی، علاقه و ویژگی‌های شخصیتی دانش آموزان

 کمک به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی و مسیر آینده شغلی و حرفه‌ای دانش آموزان

کمک به هدایت متوازن دانش آموزان به شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی، بر اساس سیاست‌های توسعه‌ای کشور.

 

سوالات متداول

 

دانش آموزان پایه نهم برای تکمیل فرم انتخاب رشته باید به چه سایتی مراجعه نمایند؟

سایت انتخاب رشته پایه تحصیلی نهم، پادا می‌باشد.

اطلاعات لازم برای ورود به سایت انتخاب رشته پادا چیست؟

ورود به سایت انتخاب رشته پادا از طریق نام کاربری و رمزعبور امکانپذیر است.
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
0
0
سلام میشه لطفا مراحل وارد شدن به انتخاب رشته در سایت پادا را بگید متسفانه من نمیدانم باید روی چه چیز کلید کنم و انتخاب رشته کنم ممنون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
0
0
سلام وقتی وارد سایت پادا میشوم فرم شماره 6 برای من نیست
﷼﷼
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
0
0
سلام ببخشید میشه قشنگ توضیح بدید که چطور وارد سایت پادابرای دریافت هدایت تحصیلی بشم
شمس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
0
0
با سلام و احترام : برگ هدا یت تحصیلی برای ثبت نام پایه دهم در مدرسه شاهد هنوز در سامانه پادا ، بارگذار نشده و مهلت ثبت نام هم رو به اتمام است لطفا پیگیری شود با تشکر
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
0
0
سلام.
ببخشید در صفحه پادا چیزی به عنوان فرم شماره 6 (انتخاب رشته) وجود نداره.
تنها آیتم ها : پیش ثبت نام - ثبت نام دانش آموزان جدید الورود - ثبت نام پایه اول مدارش شاهد - مشاهده کارنامه - دریافت کارت ورورد به جلسه امتحانات نهایی - بازیابی کلمه عبور.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
مبینا میرزازاده
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۷
0
0
سلام روز بخیر برای انتخاب رشته باید چکار کنیم،فرم 6کجاست،وقتی وارد پادا میشیم 4گزینه بیشتر نداره اصلا گزینه ای بعنوان هدایت تحصیلی نداره باید چکار کنم،وقت رو به اتمامه خیلی نگرانم،خواهشا راهنمایی بفرمایید
ریحانه
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۷
0
0
سلام...
من دانش آموز پایه نهم هستم شما گفتید وارد سامانه پاداش شوید برای ورود به پایه دهم انتخاب رشته کنید من روزی دو بار وارد این سایت میشوم اما چیزی نزده واسه انتخاب رشته لطفأ برسی کنید ما خسته شدیم یک سایتی را جوری درست کنید که ازش مطمئن باشید کامل است و زود یک خبر ندید
اگر هم درسته یه اموزشی جبری بزارید بریم انتخاب رشته کنیم...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۷
0
0
سلام چرا توی سایت چیزی به نام فرم6 نیست
الان دو روزه منتظرم بارگذاری شه ولی هیچی نمیاد
مهلت انتخاب رشته ام داره تموم میشه.
فاطمه شفیعی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۸
0
0
برگه هدایت تحصیلی
نجوا
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۸
0
0
سلام فرم شماره ۶ وجود نداره
‌‌‌
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۸
0
0
من چجوری انتخاب رشته کنم؟
نمیاد چیزی
فاطمه شفیعی کلاس ۹۰۴
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۸
0
0
برگه هدایت تحصیلی
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
0
0
سلام فرم شماره 6نیست اصلأ در سایت چیزی به نام انتخاب رشته نیست حتی مدارس شاهد هم بدون سازمان است
عرفان
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
0
0
سلام ببخشید ۳ روزه دارن میگن برید هدایت تحصیلی رو انجام بدید ، ولی متاسفاته داخل سامانه پادا آزمون هدایت تحصیلی وجود نداره. لطفا پیگیری کنید
عرفان
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
0
0
سلام‌خسته‌نباشید‌سامانه‌پادا‌ اصلا‌باز‌نمیشه‌واسه‌انتخاب‌رشته‌
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
0
0
الان یکم مرداد ماه هستیم و هنوز هدایت تحصیلی نیومده مارو اسیر کردین الان یه ماه هعی دارید میگید میاد . تکلیف مارو روشن کنید دیگه . از ۱۵ تیر ماه ما منتظریم الان یکم مرداد ماهه .