اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و اسرائیل در بحرین  نخست‌وزیر قطر درباره حمله اخیر اسرائیل به دوحه: اینکه میانجی توسط یکی از طرفین درگیر بمباران شود، بی‌سابقه است نتانیاهو: کشور فلسطینی مستقل در مجاورت اسرائیل تشکیل نخواهد شد فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد فؤاد حسین و هاکان فیدان درباره پرونده ایران رایزنی کردند عراقچی راهی باکو شد سفر وزیر امور خارجه به باکو ادعای ماکرون؛ روسیه به‌دنبال صلح نیست اقدام دیپلماتیک مصر برای بازگرداندن همکاری ایران و آژانس

مذاکرات ترکیه با آمریکا برای گرفتن مجوز واردات نفت ایران

وزارت خارجه ترکیه از مذاکره با دولت ایالات متحده برای گرفتن مجوز واردات نفت از ایران، خارج از رژیم تحریم‌های آمریکا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 26
کد خبر: ۹۴۹۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، «حامی آکسوی» سخنگوی وزارت خارجه ترکیه امروز (جمعه) گفت آنکارا در حال تلاش برای قانع‌کردن آمریکا جهت اخذ مجوز واردات نفت از ایران است.

آکسوی طی نشست خبری در مقر وزارت خارجه ترکیه گفت: «شرکت نفتی توپراش در حال پیگیری دقیق این مسئله است. تاسیسات پالایشگاه‌های این شرکت، با نفت (خام) ایران سازگار است. ما تلاش می‌کنیم که آمریکا را قانع کنیم».

به نوشته خبرگزاری «رویترز» وی همچنین تاکید کرد که تصمیم آمریکا برای عدم تمدید معافیت‌های نفتی ایران، به همکاری‌های منطقه‌ای و روابط تجاری ترکیه صدمه جدی وارد می‌کند.

پیش از این، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه این کشور گفته بود ضمن محکوم کردن تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، آنها را بچه‌گانه توصیف کرده بود.

روزنامه «دیلی صاباح» نیز در یادداشتی با اشاره به رویکرد «لجوجانه» آمریکا در تقابل با ایران و عدم تمدید معافیت‌های نفتی نوشته بود آنکارا که تلاش می‌کند تا از طریق دیپلماتیک، اثرات تحریم‌ها بر منطقه را کاهش دهد.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه با بیان اینکه کاخ سفید دیگر قصد ندارد معافیت‌های تحریمی کشورهای واردکننده نفت ایران را تمدید کند، گفت عربستان سعودی و امارات عربی متحده قرار است خلأ ناشی از حذف نفت ایران از بازار را پر کنند و واردکنندگان نفت ایران می‌توانند نفت خود را از این دو کشور تأمین کنند.

ترامپ در روز ۱۸ اردیبهشت سال گذشته به طور یکجانبه با نقض تعهدات آمریکا ذیل برجام، کشورش را از این توافق خارج کرد. خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌های هسته‌ای که ذیل این توافق رفع شده بودند در دوره‌های ۹۰ و ۱۸۰ روزه احیا خواهند شد.

وی سپس در تاریخ ۱۵ مرداد سال گذشته با امضای فرمانی رسماً دستور اجرای اولین بسته تحریم‌ها علیه ایران را صادر کرد. دومین بسته تحریم‌ها که بخش‌های کشتی‌رانی، مالی و انرژی ایران را هدف قرار می‌دهند هم از ۱۴ آبان‌ماه همان سال از سر گرفته شده‌اند. دولت ترامپ، چند ماه بعد برای ۸ کشور معافیت از تحریم‌های نفتی صادر کرد.

تصمیم ترامپ با مخالفت‌های زیادی در سراسر جهان رو به شده است و غیر از رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی، جامعه جهانی با آن مخالفت کرده‌اند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار