ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

بایدن: به حفظ و تقویت روابط با اسرائیل متعهد هستم

بایدن: به حفظ و تقویت روابط با اسرائیل متعهد هستم رئیس جمهور آمریکا در نامه‌ای به مناسبت انتخاب رئیس جدید رژیم صهیونیستی، بر تداوم همکاری با تل آویو تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 11
کد خبر: ۹۵۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر  رئیس جمهور آمریکا در نامه‌ای تبریک آمیز به مناسبت انتخاب «اسحاق هرتزوگ» رئیس جدید رژیم صهیونیستی، بر تداوم همکاری با تل آویو و حمایت از این رژیم تاکید کرد.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا یکشنبه شب به وقت تهران در این نامه نوشت: «می‌دانم که شما عمیقا به آینده اسرائیل به عنوان کشوری یهود و دموکرات متعهد هستید و در کنار صلح ، آرامش و امنیت با همسایگان زندگی می‌کنید.»

 

بایدن در ادامه با ابراز امیدواری از انتخاب هرتزوگ نوشت که وی همچنان به حفظ و تقویت روابط و مشارکت مداوم بین اسرائیل و آمریکا متعهد است.

بایدن همچنین از هرتزوگ به دلیل حمایت از تداوم روابط دوجانبه با آمریکا تشکر کرد.

 

رئیس جمهور آمریکا چندی قبل تاکید کرد که هیچ تغییری در پایبندی آمریکا به امنیت اسرائیل ایجاد نشده است.

اسحاق هرتزوگ، رئیس پیشین حزب کارگر در رژیم صهیونیستی با رأی نمایندگان پارلمان (کنست) به عنوان رئیس جدید این رژیم انتخاب شد. اعضای کنست در جلسه امروز با ۸۷ رأی موافق، با انتخاب هرتزوگ به عنوان رئیس جدید رژیم جعلی اسرائیل موافقت کردند. ۲۶ نماینده به رقیب وی رأی دادند.

 

وی که هم‌اکنون ریاست سازمان غیردولتی «یهودیان برای اسرائیل» برعهده دارد، پسر «حییم هرتزوگ» رئیس سابق رژیم صهیونیستی است. حییم هرتزوگ از سال ۱۹۸۳ تا ۱۹۹۳، دو دوره عهده‌دار ریاست این رژیم بود.

اسحاق هرتزوگِ ۶۱ ساله، جایگزین «رووین ریولین» ۸۱ ساله در ریاست رژیم صهیونیستی شد که بعد از هفت سال حضور در این منصب، ۹ جولای به کار خود خاتمه داد.

 

وی در انتخابات درون‌ پارلمانی برای تکیه‌ زدن بر صندلی ریاست این رژیم، با «میریام پرتز» - زن معلمی که بدون سابقه سیاسی در این انتخابات نامزد شده بود - رقابت ساده‌ای داشت. هرتزوگ یازدهمین رئیس رژیم جعلی اسرائیل است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار