روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا

بایدن: به حفظ و تقویت روابط با اسرائیل متعهد هستم

رئیس جمهور آمریکا در نامه‌ای به مناسبت انتخاب رئیس جدید رژیم صهیونیستی، بر تداوم همکاری با تل آویو تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 11
کد خبر: ۹۵۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر  رئیس جمهور آمریکا در نامه‌ای تبریک آمیز به مناسبت انتخاب «اسحاق هرتزوگ» رئیس جدید رژیم صهیونیستی، بر تداوم همکاری با تل آویو و حمایت از این رژیم تاکید کرد.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا یکشنبه شب به وقت تهران در این نامه نوشت: «می‌دانم که شما عمیقا به آینده اسرائیل به عنوان کشوری یهود و دموکرات متعهد هستید و در کنار صلح ، آرامش و امنیت با همسایگان زندگی می‌کنید.»

 

بایدن در ادامه با ابراز امیدواری از انتخاب هرتزوگ نوشت که وی همچنان به حفظ و تقویت روابط و مشارکت مداوم بین اسرائیل و آمریکا متعهد است.

بایدن همچنین از هرتزوگ به دلیل حمایت از تداوم روابط دوجانبه با آمریکا تشکر کرد.

 

رئیس جمهور آمریکا چندی قبل تاکید کرد که هیچ تغییری در پایبندی آمریکا به امنیت اسرائیل ایجاد نشده است.

اسحاق هرتزوگ، رئیس پیشین حزب کارگر در رژیم صهیونیستی با رأی نمایندگان پارلمان (کنست) به عنوان رئیس جدید این رژیم انتخاب شد. اعضای کنست در جلسه امروز با ۸۷ رأی موافق، با انتخاب هرتزوگ به عنوان رئیس جدید رژیم جعلی اسرائیل موافقت کردند. ۲۶ نماینده به رقیب وی رأی دادند.

 

وی که هم‌اکنون ریاست سازمان غیردولتی «یهودیان برای اسرائیل» برعهده دارد، پسر «حییم هرتزوگ» رئیس سابق رژیم صهیونیستی است. حییم هرتزوگ از سال ۱۹۸۳ تا ۱۹۹۳، دو دوره عهده‌دار ریاست این رژیم بود.

اسحاق هرتزوگِ ۶۱ ساله، جایگزین «رووین ریولین» ۸۱ ساله در ریاست رژیم صهیونیستی شد که بعد از هفت سال حضور در این منصب، ۹ جولای به کار خود خاتمه داد.

 

وی در انتخابات درون‌ پارلمانی برای تکیه‌ زدن بر صندلی ریاست این رژیم، با «میریام پرتز» - زن معلمی که بدون سابقه سیاسی در این انتخابات نامزد شده بود - رقابت ساده‌ای داشت. هرتزوگ یازدهمین رئیس رژیم جعلی اسرائیل است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار