خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

افزایش نسبت وام به قیمت تمام شده مسکن+ جزئیات

افزایش نسبت وام به قیمت تمام شده مسکن+ جزئیات وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با هدف تسهیل دستیابی جامعه هدف به مسکن، ۵۵ درصد قیمت مسکن ملی وام داده می‌شود، گفت: مسکن مهر را تکمیل کردیم و به دولت سیزدهم انتقال داده نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۲۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 12
کد خبر: ۹۵۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی روز دوشنبه در جریان بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت راه و شهرسازی که شامل افتتاح بیش از ۵۱ هزار واحد مسکن ملی و مهر است، اظهار کرد: دولت برای حمایت از قشر ضعیف‌تر اقدامات حمایتی داشت تا سازوکار جریان تولید مسکن و خانه دار شدن دهک‌های پایین به یک فرآیند منسجم تبدیل شود.

 

وی افزود: برای اینکه مردم بتوانند به ما اعتماد کنند و در موعد مقرر صاحبخانه شوند سه کار مهم انجام شد که نخستین آن اصلاح در ضوابط آئین نامه در شورای عالی شهرسازی و فراهم کردن سیاست تسهیل گری است.

 

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: دومین مشکل این بود که زمین‌های حریم شهرها به وزارت راه و شهرسازی داده نشده بود که این اراضی پس گرفته شد.

 

اسلامی شناسایی جامعه واقعی متقاضیان مسکن را سومین کار مهم دولت دانست و گفت: با ثبت‌نام گسترده توانستیم جامعه هدف را شناسایی کنیم که به طور کلی منجر به ثبت نام ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در پنج مرحله ثبت نام مسکن ملی شد.

 

وی ادامه داد: از این رقم ۵۳۰ هزار واجد دریافت مسکن شناسایی شد که ۲۰۰ هزار نفر نزد بانک واریزی داشتند.

 

وزیر راه و شهرسازی گفت: برای افزایش قدرت خرید متقاضی با دریافت مجوز از شورای پول و اعتبار، نسبت وام به قیمت تمام شده مسکن ملی افزایش پیدا کرد.

 

اسلامی گفت: تا سال گذشته ۲۰ درصد قیمت مسکن ملی وام داده می‌شد اما با مصوبه شورای پول و اعتبار اکنون ۵۵ درصد قیمت مسکن ملی وام داده می‌شود تا دستیابی جامعه هدف به مسکن راحت‌تر انجام شود.

 

وی با بیان اینکه متعهد شدیم مسکن مهر باقی‌مانده را تحویل دهیم، گفت: امروز ۵۱ هزار واحد مسکونی افتتاح شد که ۲۲ هزار واحد آن مسکن مهر بود.

 

به گفته وزیر راه و شهرسازی، دولت تدبیر و امید هم اشکالات واحدهای تحویل داده شده در دولت قبل را اصلاح کرد هم محوطه سازی و خدمات روبنایی واحدهای تحویل داده شده را تکمیل کرد و هم با تکمیل واحدهای مسکن مهر و تحویل آن به مردم، مسکن مهر به دولت سیزدهم انتقال پیدا نخواهد کرد.

 

به گفته اسلامی از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر، ۷۰۰ هزار واحد در دولت دهم و یک میلیون و ۳۶۰ هزار واحد در دولت تدبیر و امید تمام شده است.

 

وی با بیان اینکه ۳۷۰ هزار واحد تحت عنوان بافت فرسوده، نوسازی شده است، گفت: در هشت سال گذشته نوسازی بافت فرسوده در تهران ۴۰ درصد و در کل کشور ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و ۹۰۰ پروژه در محلات هدف آغاز شده که ۵۰۰ پروژه بهسازی شده است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار