دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

پنتاگون: ایران بزرگ‌ترین چالش برای اهداف آمریکا در خاورمیانه است

یک مقام وزارت دفاع آمریکا با «بسیار قوی« توصیف کردن حزب‌الله لبنان، گفت، بزرگ‌ترین چالش برای اهداف آمریکا در منطقه، ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 17
کد خبر: ۹۵۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دانا استرول» معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا، ایران را چالش اصلی آمریکا در غرب آسیا (خاورمیانه) توصیف کرد.

 

استرول در گفت‌وگو با شبکه خبری آمریکایی «الحره» گفت، کشورش به دنبال هماهنگی از طریق شبکه‌ای بزرگ از ائتلاف‌ها و شراکت‌ها برای کار روی اهداف و منافع مشترک است و بزرگترین چالش برای این اهداف و منافع، ایران و حمایت ایران از آنچیزی است که او آن را «تروریسم» توصیف کرد.

 

استرول گفت: «بزرگ‌ترین چالش، ایران و حمایتش از تروریسم در همه جای منطقه و ساخت شبکه‌ای از شبه‌نظامیان و نُوابی است که نه فقط به نیروهای آمریکا بلکه به شرکای ما نیز حمله و حاکمیت و ثبات آنان را تهدید می‌کنند».

 

این مقام آمریکایی دومین چالش را «تروریسم» و سازمان‌های افراطی خشن مثل داعش و القاعده دانست که جوامع ضعیف را می‌درند و تلاش می‌کنند با مرعوب کردن مردم، آنان را از محقق کردن خواسته‌هایشان بازدارند.

 

در حالی که دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا چند بار اعلام کرد که داعش را رئیس جمهور اسبق آمریکا ساخته، این مقام آمریکایی گفت، آمریکا با شرکایش برای تقویت نیروی ضد تروریسم تلاش می‌کند تا با تروریسمی مقابله کند که به ادعای او ایران و سازمان‌های افراطی خشن آن را هدایت می‌کنند.

 

این مقام آمریکایی حزب‌الله را «بسیار قوی» توصیف و اضافه کرد که «فکر می‌کنم حزب الله لبنان به دلیل حمایت مستمری که از ایران می‌گیرد موفق شده کشور لبنان را به چالش بکشد...»./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده