لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد

نمکی: رکورد واکسیناسیون کرونا شکسته شد

وزیر بهداشت طی نامه‌ای با اعلام رضایت از روند واکسیناسیون اعلام کرد که در یک روز ۴۰۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 18
کد خبر: ۹۵۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر  متن این نامه به شرح ذیل است:

"معاون محترم بهداشت

رئیس / سرپرست محترم دانشگاه / دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی...

همراهان ارجمندمان در نیروهای مسلح

باسلام؛

آمار مسرت بخش واکسیناسیون از ساعت ۸ صبح امروز تاکنون که نزدیک به چهارصد هزار تزریق بود رکورد تازه‌ای در واکسیناسیون کشورست که حاصل تلاش بی وقفه کلیه همکاران ارجمند در خانه‌های بهداشت، مراکز جامع سلامت، پایگاه‌های ایجاد شده، مراکز تجمیعی، سازمان اورژانس و همچنین زحمات کلیه عزیزان همراه در نیروهای مسلح، سازمان بسیج و مردم عزیز در سراسر کشورست.

ضمن تبریک رسیدن به این رکورد و خداقوت خدمت همه عزیزان ستادی و زحمتکش در مراکز تزریق واکسن که می‌دانم مدیریت همزمان این فعالیت با مهار پیک پنجم بسیار سنگین است ضرورت دارد با رعایت موارد زیر تلاش کنیم در روزهای آتی به آمار بالاتری دست یابیم تا هرچه زودتر بتوانیم جمعیت بیشتری را در برابر این ویروس خطرناک ایمن سازیم.

۱- همکاران ستادی در توزیع به موقع واکسن برای کلیه مراکز کشور بگونه‌ای عمل کنند که سرعت واکسیناسیون به دلیل وقفه کوتاه مدت در رسیدن واکسن کند نشود.

۲- در اطلاع‌رسانی گسترده توسط صدا و سیما و رسانه‌های محلی بگونه‌ای اقدام گردد که با نوبت‌دهی منظم از مراجعه خارج از موعد مقرر و تجمع در مراکز واکسیناسیون پرهیز شود.

۳- در تهران و کلان شهرها مراکز تجمیعی بسرعت افزایش یابد.

۴- کلیه مراکز تک شیفت در دو شیفت کاری (در مناطق گرمسیر شیفت عصر می‌تواند از ۴ بعدازظهر تا شب دایر باشد) خدمت¬رسانی کنند.

۵- همانگونه که در ابلاغیه قبلی ذکر شده، کلیه مراکز در روزهای تعطیل بدون وقفه باز و خدمت‌رسانی کنند. در ایام تعطیل، وقفه در پوشش واکسیناسیون کشور و عدم تزریق تخلف محسوب می‌شود.

۶- در صورت اتمام واکسیناسیون گروه‌های هدف تعیین شده، طبق اعلام قبلی، گروه‌های هدف سنی، جمعیتی و شغلی جدید فقط با ابلاغ رسمی اینجانب مجاز خواهد بود.

لذا شایسته است رؤسای محترم دانشگاه‌ها به محض رسیدن به اهداف تعیین شده اعلام نمایند تا برحسب ضرورت گروه‌های هدف جدید اعلام و ابلاغ گردد.

توفیق همگان را در این خدمت ارزشمند از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

دکتر سعید نمکی"

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار