ساعت کاری سامانه چکاوک از اول مهر ۱۴۰۵ تغییر کرد + جزییات قیمت طلا امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ جدول آخرین قیمت خودرو امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ جدول قیمت سکه امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۵/ سکه ۳.۵۰۰.۰۰ تومان گران شد جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۵/ دلار ۲۳۳ هزار قیمت خورد جدول آخرین قیمت سیمان امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ جدول آخرین قیمت نقره امروز سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت ارز دیجیتال تتر USDT جدول آخرین قیمت طلا، سکه و دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ جزییات واریز یارانه دهک ۴ تا ۹ شهریور ۱۴۰۵ | مبلغ و نحوه برداشت آخرین قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای از ۵۰ سوت تا ۳ گرم جزییات ساعت کار بانک‌ها از اول مهر ۱۴۰۵ جدول آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۳۱ شهریور؛ سکه ۲۳۶ میلیون تومان را رد کرد حقوق کارگران در مهر ۱۴۰۵ چقدر است؟ | جزئیات حقوق پایه و مزایای کارگران

واکنش اسلامی به ورود مصالح ساختمانی به بورس

واکنش اسلامی به ورود مصالح ساختمانی به بورس اسلامی بیان کرد: مخالف ورود مصالح ساختمانی به بورس هستم، نتیجه ورودمصالح ساختمانی به بورس، افزایش4 برابری قیمت سیمان در یک ماه گذشته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 27
کد خبر: ۹۶۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر راه و شهرسازی با بیان این که مخالف ورود مصالح ساختمانی به بورس هستم گفت: نتیجه ورود مصالح ساختمانی به بورس، افزایش۴ برابری قیمت سیمان در یک ماه گذشته است.


محمد اسلامی، با حضور در برنامه "تیترامشب" با بیان این که برای تحقق ساخت سالانه یک میلیون مسکن، تاکنون 54 هزار هکتار زمین در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است گفت: استفاده حداکثری از ظرفیت مصوب طرح جامع شهرها، الحاق اراضی موجود در پیرامون و محدوده شهر‌ها و احیای بافت‌های فرسوده در هسته شهر‌ها از اولویت‌های ساخت و ساز مسکن است.

 

اسلامی بیان کرد: مخالف ورود مصالح ساختمانی به بورس هستم، نتیجه ورودمصالح ساختمانی به بورس، افزایش4 برابری قیمت سیمان در یک ماه گذشته است.

 

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از ابتدای مرداد ماه از خانه‌های خالی مالیات اخذ می‌شود، گفت: تاکنون یک میلیون و 300 هزار واحد مسکونی خالی شناسایی شده است که 60 درصد از خانه‌های خالی را شامل می‌شود.

 

اسلامی ادامه داد: تاکنون 3 میلیون نفر در سامانه املاک و اسکان ثبت‌نام کرده‌اند و به زودی پیامکی به متقاضیان برای تأیید واحد‌های مسکونی ارسال می‌کنیم.

 

وی گفت: بسیاری از مالکان واحد‌های خالی افراد حقوقی هستند و مالیات این واحد‌ها 2 برابر حساب می‌شود.

 

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: هم‌اکنون 534 هزار واحد مسکونی در طرح اقدام ملی مسکن در 10 هزار نقطه پروژه در حال ساخت است.

 

اسلامی با بیان اینکه هم‌اکنون 1700 کیلومتر خط راه‌آهن در حال ساخت داریم، گفت: حدود 700 کیلومتر از این خطوط با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد و بقیه خطوط هم در حال تکمیل است.

 

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: معدل احداث ریل و ریل‌گذاری در کشور طی تاریخ راه‌آهن حداکثر 150 کیلومتر در سال بوده است و امروز این عدد به 600 کیلومتر رسیده که رکورد است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار