خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

واکنش اسلامی به ورود مصالح ساختمانی به بورس

واکنش اسلامی به ورود مصالح ساختمانی به بورس اسلامی بیان کرد: مخالف ورود مصالح ساختمانی به بورس هستم، نتیجه ورودمصالح ساختمانی به بورس، افزایش4 برابری قیمت سیمان در یک ماه گذشته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 27
کد خبر: ۹۶۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر راه و شهرسازی با بیان این که مخالف ورود مصالح ساختمانی به بورس هستم گفت: نتیجه ورود مصالح ساختمانی به بورس، افزایش۴ برابری قیمت سیمان در یک ماه گذشته است.


محمد اسلامی، با حضور در برنامه "تیترامشب" با بیان این که برای تحقق ساخت سالانه یک میلیون مسکن، تاکنون 54 هزار هکتار زمین در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است گفت: استفاده حداکثری از ظرفیت مصوب طرح جامع شهرها، الحاق اراضی موجود در پیرامون و محدوده شهر‌ها و احیای بافت‌های فرسوده در هسته شهر‌ها از اولویت‌های ساخت و ساز مسکن است.

 

اسلامی بیان کرد: مخالف ورود مصالح ساختمانی به بورس هستم، نتیجه ورودمصالح ساختمانی به بورس، افزایش4 برابری قیمت سیمان در یک ماه گذشته است.

 

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از ابتدای مرداد ماه از خانه‌های خالی مالیات اخذ می‌شود، گفت: تاکنون یک میلیون و 300 هزار واحد مسکونی خالی شناسایی شده است که 60 درصد از خانه‌های خالی را شامل می‌شود.

 

اسلامی ادامه داد: تاکنون 3 میلیون نفر در سامانه املاک و اسکان ثبت‌نام کرده‌اند و به زودی پیامکی به متقاضیان برای تأیید واحد‌های مسکونی ارسال می‌کنیم.

 

وی گفت: بسیاری از مالکان واحد‌های خالی افراد حقوقی هستند و مالیات این واحد‌ها 2 برابر حساب می‌شود.

 

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: هم‌اکنون 534 هزار واحد مسکونی در طرح اقدام ملی مسکن در 10 هزار نقطه پروژه در حال ساخت است.

 

اسلامی با بیان اینکه هم‌اکنون 1700 کیلومتر خط راه‌آهن در حال ساخت داریم، گفت: حدود 700 کیلومتر از این خطوط با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد و بقیه خطوط هم در حال تکمیل است.

 

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: معدل احداث ریل و ریل‌گذاری در کشور طی تاریخ راه‌آهن حداکثر 150 کیلومتر در سال بوده است و امروز این عدد به 600 کیلومتر رسیده که رکورد است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار