چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

وضعیت بحرانی کرونا در مشهد

کرونا در مشهد به وضعیت بحرانی رسیده است به طوری که سازمان نظام پزشکی مشهد از ضروری بودن تعطیلی این شهر خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 30
کد خبر: ۹۷۱۱۰

سازمان نظام پزشکی مشهد با صدور اطلاعیه‌ای با هشدار نسبت به شرایط بحرانی مشهد از نظر شیوع ویروس کرونا، بر لزوم تعطیلی این کلانشهر و همراهی مسوولان و در این زمینه تاکید کرد. در این اطلاعیه آمده است: حال شهر مشهد وخیم است و باید تا از دست نرفته است، کاری کنید، آقایان مسوول باور کنید فاجعه ای وحشتناک در مشهد در حال وقوع است.

در اطلاعیه سازمان نظام پزشکی مشهد نسبت به نبود تخت بستری برای بیماران کرونایی، کمبود امکانات درمانی،  خستگی و فرسودگی غیرقابل توصیف کادر درمان و ابتلای شدید آنان به کرونای دلتا با وجود تزریق ۲ دز واکسن، یکی پس از دیگری هشدار داده شده است.
سازمان نظام پزشکی مشهد آورده است: در شبانه‌ روز گذشته ۷۰ نفر از همشهریان مشهدیمان را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده ایم که ابتلای نیمی از آنها به کرونا قطعی و نیم دیگر نیز مشکوک به بیماری بوده اند.
بر این اساس اگر تا دیروز سالمندان و افراد ضعیف را از دست می دادیم امروز شاهد پرپر شدن جوانان و حتی کودکانمان هستیم.
سازمان نظام پزشکی مشهد خاطرنشان کرده است: در این شرایط ورود مسافر به مشهد، به هر طریقی چه به وسیله خودرو شخصی و چه ناوگان حمل و نقل عمومی اعم از ریلی، زمینی و هوایی تنها و تنها به گسترش بیماری کمک کرده و خواهد کرد.
همچنین  فعالیت عادی مراکز خرید، ادارات، شرکتها، تالارهای عروسی، استخرها، باشگاه های ورزشی در شرایطی که حتی کوچکترین مواردی چون الزام به استفاده از ماسک در بسیاری موارد رعایت نمی شود، فاجعه بار است.
این نهاد پزشکی افزوده است: از مسوولان استانی اعم از امام جمعه، استاندار، تولیت آستان قدس رضوی، شهردار و اعضای شورای شهر تعطیلی سراسری و کامل شهر، لااقل به مدت یک هفته و مسدود شدن تمامی ورودی و خروجی های شهر به شکل واقعی اعم از ریلی، زمینی و هوایی و احداث مراکز موقت درمانی برای بستری بیماران را تقاضا داریم.
سازمان نظام پزشکی مشهد در پایان خاطرنشان کرده است: به نمایندگی از پزشکان و پرستاران قهرمان و مدافع سلامت استان و شهر انتظار داریم با درک این شرایط مسوولانه اقدام کرده و در روزهایی که متبرک به ولایت مولایمان علی(ع) است با اتخاذ تصمیمات درست و اقدامات عاجل برای نجات جان مردم یاریمان کنید، چراکه قطعا فردا دیر است.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: ۲۹۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۰ هزار و ۷۴ نفر رسید.

در این مدت، ۳۴ هزار و ۴۳۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۵۰۶ نفر از آنها بستری شدند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار