روش فرم دادن خامه صبحانه-راهبرد معاصر

روش فرم دادن خامه صبحانه

برای تزئین کیک و شیرینی خامه آماده نخرید. می‌توانید با خامه صبحانه، خامه فرم گرفته و یا خامه کیک تهیه کنید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 31
کد خبر: ۹۷۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، بسیاری از افراد علاقه زیادی به پخت کیک و شیرینی دارند و معمولا از خامه برای تزئین کیک های خود استفاده می کنند.در این مطلب به سه روش فرم دادن خامه با استفاده از شیرینی قنادی، فرم دادن خامه با استفاده از پودر قند و روش فرم دادن خامه صبحانه خواهیم پرداخت.

روش اول: فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی



خب این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست.. شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارید.. این خامه‌ها توی بسته‌های ۵ کیلویی و ۱ کیلویی و کمتر توی بازار هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی ندارد. درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می‌گیرد.
این خامه‌ها یخ زده هستند، وقتی می‌خریم میگذاریم توی فریزر و موقع استفاده در می‌اوریم. (اگه بسته‌های بزرگ داشتید وقتی کمی نرم شد مقدار مورد نیازتان را در ظرف بریزید و بقیه را بگذاریددر فریزر). کمی توی محیط میگذاریم بمونه و بعد منتقلش می‌کنیم به ظرف. اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده... تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه... وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می‌زنیم و کمک می‌کنیم تا بقیه قسمت‌های یخی هم وا شه...
وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می‌کنم به هم زدنش ... اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می‌بره.
البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم‌تر از اون، دمای محیط داره... توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره.
وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشه و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره‌های همزن هم محو نمیشه وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی‌ریزه
خامه مون فرم گرفته. یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می‌کنیم.
این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسر‌ها می‌تونین استفاده کنین... هرقدر بیشتر درست کنین بهتره... یعنی مثلا برای یه کیک، یکی از همین بسته‌ها رو آماده کنین.. فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنین. اینو هم بگم خامه فرم گرفته‌ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می‌گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسر‌ها استفاده بشه نه تزیین کیک.


روش دوم: فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامه

 


مواد لازم:
پودر خامه گیاهی ۶ ق غ
پودر قند ۴ ق غ
شیر سرد یک فنجان

روش تهیه:
خیلی ساده و راحت پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم و توی یک کاسه میریزم و وسط موادمون شیر میریزیم و با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم و حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. هر وقت رد پره‌های همزن روی خامه تون موند یعنی خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده.
به راحتی توی این زمان خامه شما فرم گرفته و آماده استفاده میباشد.
اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسه هم بزنید.
اگر دوست دارید اسانس خاصی به خامه بیافزایید تا طعم مورد علاقه تون داشته باشه.
درب پودری که اضاف میکند را کاملا ببندید و توی کمد نگه داری کنید.
خامه فرم گرفته اضافه کرده هم به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونید نگهداری کنید.



روش سوم: فرم دادن خامه با استفاده ازخامه صبحانه



مواد لازم:
خامه پاستوریزه پاکتی پرچرب ۲ بسته
پودر قند یا شکر ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید (هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
کاسه حاوی خامه را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید (خامه باید یخی شود، اما تا اندازه‌ای که بتوانید رگه‌های یخی در خامه مشاهده کنید)، اگر رگه‌های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار
خامه یخی را درون کاسه‌ای بریزید (ظرف باید بزرگ باشد، چون حجم خامه چند برابر میشود) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.
در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود، همچنان با همزن بزنید (۵ – ۱۰ دقیقه زمان میبرد) تا خامه یکدست شود، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره‌های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه
پس از آماده شدن خامه میتوانید ۲ قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید، خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

نکته: میتوانید از مقداری کره برای تهیه خامه‌ای بهتر استفاده کنید (نصف خامه و نصف کره).
خامه‌ای مناسب برای کار است که پس از باز کردن درب پاکت بصورت قالبی از پاکت خارج شود، اگر خامه شما بافتی نرم داشت و قالبی از پاکت خارج نشد مناسب برای تهیه خامه فرم گرفته نمیباشد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده