عراقچی: گروسی به فشار‌های غیرموجه برخی کشور‌ها وقعی ننهد ادعای رسانه ایتالیایی: استقلال با پیشنهاد ۴ میلیون یورویی به‌دنبال استراماچونی است حزب‌الله: در زمان و مکان مناسب پاسخ اسرائیل را می‌دهیم سانحه تصادف برای نایب قهرمان کشتی المپیک جزییات دستگیری سرشبکه قاچاق سوخت در هرمزگان نتیجه برندگان قرعه‌کشی ایران خودرو اعلام شد جزئیات کشف بزرگ‌ترین زمین‌خواری ایران به مساحت هزار هکتار اطلاعیه باشگاه استقلال در خصوص اظهارات اخیر موسیمانه رئیس جمهور مصر: در ظلم کوچاندن ملت فلسطین مشارکت نخواهیم کرد مجمع تشخیص با پرداخت کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولت موافقت کرد استارلینک برای آیفون فعال شد مبلغ عیدی کارمندان دولت ۱۴۰۴ مشخص شد معاون وزیر کشور: ۲ میلیون مهاجر غیرقانونی افغانستانی در ایران زندگی می‌کنند تیراندازی یکی از اراذل و اوباش سابقه دار هنگام تردد با خودرو شخصی و زخمی شدن یک شهروند کفاشیان و عزیزی‌خادم در انتخابات فدراسیون فوتبال ردصلاحیت شدند

راز جذب مشتری یک سرآشپز چینی «طبخ پاستا با تریاک»!

بعد از گزارشاتی مبنی بر اعتیادآور بودن یک پاستا در رستورانی در چین، پلیس راز طبخ آن را با مواد مخدر فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس چین بعد از دریافت گزارشاتی مبنی بر اینکه ممکن است یک رستوران در شهر «جیانگ سو» از مواد غیرقانونی برای خوشمزه‌تر شدن غذای خود استفاده کند به این رستوران رفته و صاحب رستوران را دستگیر و راز پاستا‌های اعتیادآور آن را فاش کرد.

بر اساس اعترافات «لی» صاحب رستوران او از اواخر مردادماه از مواد مخدر خشخاش (تریاک) برای طبخ پاستا‌های رستورانش استفاده می‌کرده است. او وقتی لو رفت که پلیس فیلم‌های رستوران را بازبینی کرده و فهمید «لی» پودری مشکوک بر روی پاستا‌ها می‌ریخته است.

نتایج بررسی نمونه‌هایی از ظروفی که مواد پاستا روی آن باقی مانده بود نشان می‌داد این مواد حاوی مقادیر بالایی «پاپاورین» و سایر ترکیبات غیرمجازی بودند که مشتقات تریاک هستند.

پلیس چین نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد توانسته است ترکیب پودر خشخاش را با سس فلفل چیلی پیدا کند و به همین دلیل بوده است که پاستا‌های این رستوران اعتیادآور و برای بدن به شدت مخرب و خطرناک بوده‌اند.

صاحب رستوران هدف خود را از این کار جبران کردن خسارت ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ و از دست دادن بیشتر مشتری‌های خود عنوان کرد.

رستوران لی با این کار به سرعت رشد کرد و سود روزانه آن سه برابر شد، اما بعد از رسیدن گزارشاتی مبنی بر اعتیادآور بودن پاستا‌های این رستوران، راز خطرناک پشت این پاستا‌ها فاش شد و حالا صاحب رستوران پشت میله‌های زندان است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار