جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

چرا برنج، شکر و خرما گران شد؟

مدیرکل وزارت صنعت گفت: مسئول تنظیم بازار کالاهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی است و آنها باید پاسخگو باشند اما براساس آنچه می‌دانم حتی یک کیلو شکر با ارز ۴هزار و ۲۰۰تومانی به‌وسیله بخش خصوصی وارد نشده و همه را وزارت جهاد کشاورزی وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 29
کد خبر: ۹۷۳۳
به گزارش راهبرد معاصر ، محمدرضا کلامی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار ­وزارت صمت گفت: از ابتدای امسال تأمین کالاهای اساسی را به ثبات و آرامش رسانده‌ایم.

وی افزود: در بحث تنظیم بازار تلاش کرده‌ایم تأمین کالا دچار مشکل نشود و منابعی را از ذخایر راهبردی کشور به تأمین این کالا اختصاص داده‌ایم.

وی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان برنج، روغن، شکر، گوشت قرمز و گوشت مرغ توزیع می‌شود.

کلامی گفت: سه‌میلیون و 400هزار تن نیاز بازار کشور است که حدود 2 میلیون تن در داخل و یک میلیون و 400 هزار تن وارد می‌شود.

محمد رضا کلامی مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار ­وزارت صمت اضافه کرد: آنچه دولت وارد کرده­ است با حداکثر نرخ­ 8 هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد اما در قیمت برنج تولید داخل به‌دلیل برخی شایعات افزایش ایجاد شد.

وی گفت: آسیب خزانه‌های نشاء برنج به‌دلیل سیل شایعه است و دولت برنج وارداتی را با ارز 4هزار­ و 200تومانی برای امسال تأمین می‌کند.

وی ادامه داد: مسئول تنظیم بازار کالاهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی است و آنها باید پاسخگو باشند اما براساس آنچه می‌دانم حتی یک کیلو شکر با ارز 4هزار و 200تومانی به‌وسیله بخش خصوصی وارد نشده و همه را وزارت جهاد کشاورزی وارد کرده است.

محمد رضا کلامی مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار ­وزارت صمت گفت: نیاز کشور حدود دومیلیون و 400هزار تن شکر است که دو میلیون تن آن در داخل تولید می‌شود اما در سال 97 به‌دلیل بارندگی‌ها نیشکر با تأخیر برداشت شد و قیمت آن افزایش یافت.

کلامی افزود:­ 600هزار تن ذخایر شکر است­ و به هر کس بخواهد­ شکر می‌دهیم.

وی با تصریح به اینکه در هیچ جای دنیا دولت‌ها تا این اندازه در بازار دخالت نمی‌کنند گفت: برای ماه مبارک رمضان 30هزار تن برنج با نرخ هفت‌هزار و 400 تومان از نوع کیفی 1121، 20هزار تن شکر و 20هزار تن روغن برای خانوارها ­در نظر گرفته­ شده است.

 
کلامی گفت: 120 هزار تن شکر و 10 هزار تن روغن نیز سهمیه اصناف در ماه مبارک رمضان است.

وی ادامه داد: توزیع این اقلام به‌وسیله تعاونی­‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سازمان میادین و صنوف است.

وی گفت: 10هزار تن گوشت مرغ و 5هزار تن گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان توزیع می‌شود.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار ­وزارت صمت درباره افزایش قیمت خرما نیز گفت: دولت باید برای تعادل‌بخشی به بازار در مقاطعی از سال ممنوعیت صادرات قرار دهد اما وزارت جهاد کشاورزی برقراری ممنوعیت صادرات را در دراز­مدت نادرست می‌داند و اعلام کرده­ است باید برای صادرات عوارض قرار داده شود.

وی ادامه داد: تاکنون وزارت جهاد نرخ عوارض صادرات خرما را اعلام نکرده است در حالی که ما باید 5 روز پیش از ماه رمضان قیمت آن را اعمال کنیم.

وی گفت: 350­هزار تن ذخیره خرما در کشور داریم و منتظر اعلام نظر وزارت جهاد کشاورزی هستیم.

کلامی ادامه داد: نباید دلال واسطه‌گری در موجودی خرمای کشور ایجاد شود و با عرضه مستقیم این محصول در ماه رمضان قیمت آن کاهش می‌یابد .
 
تسنیم
ارسال نظر