حذف هاتگرام و تلگرام طلایی توسط گوگل ،زنگ خطری برای مسئولان-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

حذف هاتگرام و تلگرام طلایی توسط گوگل ،زنگ خطری برای مسئولان

انجیدنی گفت: اقدام اخیر گوگل زنگ خطری برای مسئولان است که بدانند زیرساخت‌های ارتباطی و کسب‌وکار‌ی کشور را نباید پلتفرم‌های خارجی توسعه دهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 29
کد خبر: ۹۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی انجیدنی بنیانگذار و مدیر پیام‌رسان ایرانی گپ، درباره برنامه این پیام‌رسان در سال جدید گفت: پیام رسان گپ در سال ۱۳۹۷ توانست حدود ۸۰۰۰ الی ۹۰۰۰ استارتاپ و فرصت شغلی را میزبانی کند. حالا هر کدام از کسب‌و‌کار‌ها را میانگین دو نفر در نظر بگیریم حدود ۱۷ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد شده است. این فرصت‌های شغلی در قالب ابزار‌های مختلف در حوزه کسب‌وکار‌های نوپا است که ایجاد شده‌اند.

 

وی ادامه داد: در سال جدید برنامه‌ریزی شده است رکورد حداقل ۲۰۰۰۰ کسب‌وکار را داشته باشیم و ۵۰۰۰۰ فرصت شغلی ایجاد کنیم. برای مثال برنامه‌ریزی‌های زیادی در بخش‌هایی مانند مدرسه کسب‌و‌کار در فضای مجازی راه‌اندازی شده است تا آموزش‌های لازم برای ایجاد استارتاپ در گپ داده شود.

 

انجیدنی تأکید کرد: ما توانستیم با مشارکت فنی و حرفه‌ای، دانشگاه‌های علمی - کاربردی و بهزیستی، کارگاه‌هایی با هزینه اختصاصی گپ تشکیل دهیم تا بسیاری از کارآفرینان با کسب‌وکار و طریقه راه‌اندازی آن در گپ آشنا شوند. خوشبختانه می‌توانم بگویم چند روز گذشته اولین جلسه از این کارگاه در فنی و حرفه‌ای مشهد مقدس برگزار شد و قرار است دوره‌های بعدی این کارگاه در شهر‌های دیگر برگزار شود و این خود فرصتی برای افرادی است که به دنبال کسب‌وکار هستند. در بهزیستی‌ها این کارگاه‌ها کاملاً رایگان برگزار می‌شود.

بنیانگذار پیام رسان گپ در خصوص آخرین آمار کسب و کار راه‌اندازی شده گفت: در سال ۹۷ ضمن توسعه زیرساخت‌ها توانستیم جامعه مشترکان را فعال کرده و ۹۰۰۰ کسب‌وکار راه‌اندازی کنیم و اکنون این رقم به ۲۰۰۰۰ رسیده است.

 

وی درباره حذف هاتگرام و تلگرام طلایی در گوگل اظهار کرد: اقداماتی که از سوی اپل و گوگل انجام می‌شود را می‌توان زنگ خطری دانست که باید مسئولان به آن توجه کنند. زیرساخت‌های ارتباطی و کسب‌وکار‌های کشوری را نباید پلتفرم‌های خارجی توسعه دهند؛ این بار این عمل از سوی گوگل انجام شد و فرض کنید سری بعد تلگرام این کار را با ایران انجام دهد. داستان به اینجا ختم نمی‌شود. خیلی از پیام رسان‌ها هستند که به کشور ایران سرویس‌دهی ندارند و هر لحظه ممکن است تلگرام به دلیل تحریم‌های صورت گرفته از سوی آمریکا به ایران خدماتی ندهد و این بی‌شک برای ایران خطرناک است. مسئولان نباید به برنامه و پیامرسان‌های خارجی اتکا کنند و اطلاعات خود را در آن تعبیه کنند.

 

انجیدنی افزود: این اقدامات به ایران این سیگنال را می‌دهد که باید امنیت کشور حفظ شود و نباید زیرساخت‌های حیاتی وابسته به شرکت‌های خارجی باشد. مسئولان باید با فرهنگ سازی صحیح پلتفرم‌های داخلی را ایمن‌سازی کنند تا این اقدامات تأثیری بر امنیت سایبری‌اش نداشته باشد.

 

مدیر پیام‌رسان گپ همچنین گفت: برای مثال روسیه بار‌ها در مانوری همگانی اینترنت کل کشور خود را قطع می‌کند تا متوجه شود کدام سیستم پایداری مناسب در زیر ساخت‌ها دارد. ایران دشمن زیاد دارد و هر لحظه باید در حالت آماده باش باشد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: جنگ سایبری از جنگ نظامی تهدید بیشتری را در بردارد و این یعنی مسئولان باید به پایداری زیرساخت‌ها بیشتر توجه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر