ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

درخواست گوترش از کشورهای دارای سلاح اتمی

درخواست گوترش از کشورهای دارای سلاح اتمی آنتونیو گوترش از کشورهای دارای سلاح اتمی خواستار امحا بمب و سلاح های ممنوعه شد و درباره پیشرفت نداشتن حرکت به سمت یک جهان عاری از سلاح اتمی ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر در شرایطی که کشورهای دارند سلاح اتمی از قبیل آمریکا بدون توجه به تعهدات بین‌المللی در حال انباشت و به روز رسانی زرادخانه اتمی خودشان هستند، دبیرکل سازمان ملل خواستار اقدام همه کشورها برای رسیدن به یک جهان عاری از سلاح‌های اتمی شد.

 

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل روز جمعه (امروز) در پیامی توئیتری درباره انفعال و بی عملی کشورهای دارنده سلاح اتمی برای امحای این تسلیحات کشتارجمعی در جهان انتقاد کرد.

 

گوترش در این پیام نوشت: «من درباره فقدان پیشرفت برای رسیدن به هدف یک جهان عاری از سلاح اتمی به شدت نگرانم. من از همه کشورهای دارنده سلاح‌های اتمی می‌خواهم به صورت تک به تک و به صورت جمعی (در همکاری با دیگر کشورها) اقداماتی را برای کاستن از خطرات (ناشی از تسلیحات اتمی) اتخاذ کنند».

دبیرکل سازمان ملل بدون نام بردن از کشوری خاص، افزود: «تنها تضمین درباره عدم استفاده از سلاح‌های اتمی، امحای کامل آنهاست».

 

ابراز نگرانی گوترش درباره خطرات ناشی از تسلیحات اتمی در جهان در شرایطی انجام شده که طی سالیان گذشته، تجهیز و نوسازی زرادخانه اتمی آمریکا و برخی دیگر از کشورها بارها خبر ساز شده است.

اقدامات کشورهای دارای سلاح اتمی در نوسازی بمب‌های اتمی‌شان در شرایطی انجام می‌شود که آنها طبق تعهدات بین‌المللی‌شان از قبیل تعهد به معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) باید به سمت کاستن از میزان سلاح اتمی حرکت کنند./فارس

کلمات کلیدی: سلاح اتمی آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار