حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

رایزنی ایران با نماینده گوترش درباره افغانستان

نماینده ویژه ایران در امور افغانستان به همراه اتمر و عبدالله با نماینده گوترش درباره افغانستان رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر «محمدابراهیم طاهریان فرد» نماینده ویژه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان امروز (یکشنبه) با «ژان آرنو» نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور افغانستان که در رأس هیأتی جهت رایزنی در خصوص مسائل افغانستان به تهران سفر کرده است، دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار، آخرین تحولات جاری افغانستان از جمله روند صلح و مذاکرات بین الافغانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ژان آرنو همچنین امروز با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار کرد. ظریف در این دیدار آمادگی ایران برای کمک و تسهیل گفتگوهای بین الافغانی را اعلام کرد.

 

طاهریان فرد همچنین امروز در تماس تلفنی با «عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان در خصوص آخرین وضعیت جاری در افغانستان و روند صلح و گفتگوهای بین الافغانی رایزنی و تبادل نظر کرد.

 

عبدالله عبدالله ضمن تشکر از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حمایت و تسهیل روند صلح افغانستان، اهمیت تداوم این حمایت ها را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش فارس، نماینده ویژه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان همچنین با «محمد حنیف اتمر» وزیر امور خارجه افغانستان از طریق تماس تلفنی گفتگو کرد.

 

در این گفتگو، طرفین در خصوص آخرین تحولات افغانستان بحث و تبادل نظر کردند. همچنین در زمینه اهمیت روندهای جاری صلح افغانستان به ویژه تداوم گفتگوهای بین الافغانی در تهران رایزنی و مذاکره صورت گرفت./فارس

کلمات کلیدی: افغانستان گوترش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار