آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

رایزنی ایران با نماینده گوترش درباره افغانستان

نماینده ویژه ایران در امور افغانستان به همراه اتمر و عبدالله با نماینده گوترش درباره افغانستان رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر «محمدابراهیم طاهریان فرد» نماینده ویژه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان امروز (یکشنبه) با «ژان آرنو» نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور افغانستان که در رأس هیأتی جهت رایزنی در خصوص مسائل افغانستان به تهران سفر کرده است، دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار، آخرین تحولات جاری افغانستان از جمله روند صلح و مذاکرات بین الافغانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ژان آرنو همچنین امروز با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار کرد. ظریف در این دیدار آمادگی ایران برای کمک و تسهیل گفتگوهای بین الافغانی را اعلام کرد.

 

طاهریان فرد همچنین امروز در تماس تلفنی با «عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان در خصوص آخرین وضعیت جاری در افغانستان و روند صلح و گفتگوهای بین الافغانی رایزنی و تبادل نظر کرد.

 

عبدالله عبدالله ضمن تشکر از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حمایت و تسهیل روند صلح افغانستان، اهمیت تداوم این حمایت ها را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش فارس، نماینده ویژه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان همچنین با «محمد حنیف اتمر» وزیر امور خارجه افغانستان از طریق تماس تلفنی گفتگو کرد.

 

در این گفتگو، طرفین در خصوص آخرین تحولات افغانستان بحث و تبادل نظر کردند. همچنین در زمینه اهمیت روندهای جاری صلح افغانستان به ویژه تداوم گفتگوهای بین الافغانی در تهران رایزنی و مذاکره صورت گرفت./فارس

کلمات کلیدی: افغانستان گوترش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار