زمان دقیق پرداخت مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان+ جزئیات-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

زمان دقیق پرداخت مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان+ جزئیات

مدیرعامل تامین اجتماعی خبر از زمان پرداخت مابه التفاوت حقوق بازنشستگان کشور داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 10
کد خبر: ۹۸۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرعامل تامین اجتماعی درباره زمان پرداخت مابه‌التفاوت مطالبات بازنشستگان این سازمان در ارتباط با فروردین‌ماه امسال توضیح داد.

 

 مصطفی سالاری در نشست خبری خود با اشاره به سامانه نسخه‌نویسی و نسخه پیچی الکترونیک اظهار کرد: این سامانه به عنوان بزرگترین طرح دیجیتال کشور به منظور حذف کاغذ و صدور دفترچه آغاز الکترونیک برای یکایک شهروندان و جلوگیری از تجویزهای پزشکی و دارویی مضاعف و تکراری، دارای تداخل، مضر و غیرضروری و مدیریت بهینه منابع در حوزه سلامت و برداشتن گام‌های بلند در مسیر درمان رایگان پایه از 18 ماه پیش توسط سازمان تأمین اجتماعی شروع و در اول اسفند 99 به توقف صدور و تحویل دفترچه کاغذی منتهی شد.

 

وی گفت: هم اکنون امکان نسخه‌نویسی و نسخه پیچی در تمام مراکز درمانی کشور اعم از بیمارستانها، درمانگاه‌ها مطب‌ها داروخانه‌ها و مراکز تصویربرداری، فیزوتراپی و آزمایشگاه به دو شیوه مختلف در سامانه آن مراکز و یا در سامانه مراکز به وسیله سازمان فراهم و غالبا در حال استفاده است و اکنون بین 80 تا 90 درصد نسخه به صورت الکترونیکی تزریق می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: در ارتباط با درمان رایگان 45 میلیون نفر بیمه شده سازمان 3 طرح مهم برای کاهش هزینه درمان از سوی سازمان برنامه‌ریزی شده و تأمین منابع لازم در حال اجراست که از آن جمله می‌توان به درمان رایگان تمام بیمه شدگان سالمند 65 ساله و بالاتر، درمان رایگان (بستری) تمام بیمه شدگان بدون لحاظ شروط سنی در بیمارستانهای دولتی تمام شهرستانهای فاقد بیمارستان ملکی سازمان و همچنین درمان رایگان و بعضاً نزدیک به رایگان بیمه شدگان بیمارهای صعب‌العلاج، خاص و مزمن در قالب 100 درصد و 95 درصد یا 90 درصد اعم از ویزیت، دارو، شیمی‌درمانی، تصویرداری، آزمایشگاه و... در مقابل نظام ارجاع داخلی اشاره کرد.

 

وی در ادامه به طرح سطح‌بندی مراکز و خدمات درمانی این سازمان اشاره کرد و گفت: در راستای تحقق عدالت و رفع تبعیض در ارائه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان سراسر کشور، علاوه بر اجرای بندهای یک و دو نسبت به سطح‌بندی مراکز خدمات درمانی در سطح کشور وسعت و دسترسی و فعلی و خدمات درمانی و برنامه‌ریزی اقداماتی از جمله احداث درمانگاه برای تمام شهرستانهای دارای 20 هزار نفر جمعیت بیمه شده و همچنین پیش‌بینی احداث درمانگاه بیمارستانی در محل ورودی و خارج از بخش بستری بیمارستانها برای 26 بیمارستان ملکی سازمان در 26 شهرستان انجام شده است.

 

سالاری افزود: یکی دیگر از اقداماتی که توسط سازمان تأمین اجتماعی انجام شده تسویه بدهی‌های انباشته شده مراکز درمانی است به طوری که از ابتدای تیر 98 بدهی سازمان شامل 16000 میلیارد تومان بدهی به مراکز درمانی سراسر کشور و 29 میلیارد و 600 میلیارد تومان بدهی به بانکها غالباً بانک رفاه بوده که در همین راستا اقداماتی انجام شده است که از آن جمله می‌توان به تسویه بدهی 16000 میلیارد تومانی به مراکز درمانی اشاره کرد به نحوی که علاوه بر پرداخت کارکرد جاری مراکز درمانی در تاریخ اول اسفند 98 بدهی سازمان به تمام مراکز درمانی کشور صفر شده و اکنون مطالبات کارکرد و مطالبات مراکز درماین کشور اعم از الکترونیک و غیرالکترونیک تا پایان سال 99 کاملا تسوبه شده است و صددرصد مطالبات کارکرد مبتنی بر نسخه الکترونیک در سال 1400 پرداخت شده است.

 

وی در ادامه نشست خبری به اجرای طرح 3070 و اجرای این طرح با هدف کاهش 70 میلیون مورد مراجعه در طول سال به شعب و کارگزاری تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: این طر ح از اواسط 97 شروع و هر هفته در دوشنبه‌های دیجیتال بالغ بر 30 خدمت رونمایی شد و 25 اسفند 99 مجموع 30 خدمت تکمیل شد و در پایان تیرماه 1400 بازبینی مجدد فرآیند 30 خدمت انجام شده است. اکنون کاهش حدود 70 درصدی مراجعات موفق شده است و با ادامه این طرح 10 طرح دیگر برای تحقق کاهش 80 درصدی مراجعات در قالب طرح 4080 می‌تواند گامی دیگر در مسیر حذف قریب به کامل مراجعات حضوری باشد.

 

سالاری به اجرای طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: متوسط حقوق دریافتی بازنشستگان در فروردین 1400 نسبت به اسفند 98 ظرف 14 ماه حدود 2.5 برابر شده و مجموع پرداختی سازمان بابت حقوق مستمری حدود 3500 بازنشسته از حدود 6 هزار و 600 میلیارد تومان در اسفند 98 به ماهیانه حدود 17000 میلیارد تومان در سال 1400 رسیده است. براساس اقدامات انجام شده و تامین منابعی که در نظر گرفته شده است، تا 3 سال آینده مشکلی در رابطه با طرح متناسب‌سازی وجود ندارد.

 

مدیرعامل تأمین اجتماعی ادامه داد: وصول مطالبات سازمان از دولت موضوع دیگری است که پیگیری شد و در 18 ماه اخیر با مساعدت بی‌سابقه دولت رقم این وصولی‌ به 120 هزار میلیارد تومان رسیده که در مرداد 1400 واگذاری معادل 69 هزار ملیارد تومان سهام دولت در شرکتها انجام شده است. همچنین در سال 99 واگذاری معادل 35 هزار و 400 میلیارد تومان سهام دولت در شرکتها صورت گرفته است.

 

وی همچنین به راه‌اندازی مرکز ارتباطات و نظارت مردمی توسط سازمان اشاره کرد و گفت: سامانه 1420 به عنوان مرکز پاسخگوی شبانه‌روزی سازمان فعال و آماده دریافت شکایات و انتقادات و وصول پیشنهاد شهروندان با 130 نفر اپراتور راه‌اندازی شده است.

 

مدیرعامل تأمین اجتماعی اضافه کرد: در راستای ارتقای سایر خدمات به بیمه شدگان و بازنشستگان نیز اقداماتی از جمله افزایش 10 برابری پرداخت کمک هزینه (اروتز و پروتز) تأمین 300 نوع وسیله کمک پزشکی نظیر ویلچر، عینک، سمعک، واکر و... به بیمه‌شدگان، افزایش مجموعه تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان از 180 میلیارد تومان در سال 98 به 2 هزار میلیارد تومان در سال 99 و 2600 میلیارد تومان در سال جاری، افزایش 7 برابری سهم سازمان در پرداخت حق بیمه سقف پوشش بیمه تکمیلی مستمری‌بگیران سازمان در سال 99 نسبت به سال 98 و ادامه روند اشاره شده در سال 1400 صورت گرفته است.

وی با اشاره به پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ماه بازنشستگان خاطرنشان کرد: در همین ارتباط باید شستا به تعهدات خود عمل کند و همچنین بخشی از این منابع از انتقال سهام انجام خواهد شد که امیدواریم با توجه به مصوبه هیئت امنای تأمین اجتماعی و مساعدت وزیر رفاه این اتفاق هر چه زودتر تا شهریور انجام شود. اگر بدعهدی هم بشود ما از طرق مختلف این منابع را تأمین و مابه‌التفاوت حقوق فروردین ماه بازنشستگان را پرداخت خواهیم کرد.

 

سالاری در رابطه با حذف کامل دفترچه تأمین اجتماعی گفت: این آمادگی در سازمان وجود دارد و در صورتی که مراکز درمانی همکاری کنند ما این مسئله را عملیاتی خواهیم کرد؛ البته مراکز درمانی خصوصی مساعدت و همکاری خوبی را داشته‌اند و براساس صورتجلسه دو هفته پیش قرار شد وزارت بهداشت طی بازه زمانی دو هفته حذف کامل دفترچه را در مراکز درمانی انجام دهد که البته احتمال دارد این مسئله به دلیل موج پنجم کرونا به تعویق افتاده باشد که امیدواریم این مسئله از سوی مسئولان وزارت بهداشت عملیاتی شود.

 

مدیرعامل تامین اجتماعی در ادامه در خصوص آخرین رقم مطالبات تأمین اجتماعی از دولت گفت: براساس گزارشاتی که داشته‌ایم بالغ بر 360 هزار میلیارد تومان میزان مطالبات تامین اجتماعی از دولت است که البته ادعای ما است و شاید تفاوتهایی باشد.

 

وی همچنین از کاهش شکایات بیمه‌شدگان از تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری خبر داد و گفت: امیدواریم خدمات خوبی در ادامه به بیمه شدگان ارائه شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار