هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس

تخلیه سفارت آمریکا در کابل ظرف ۷۲ ساعت

تخلیه سفارت آمریکا در کابل ظرف ۷۲ ساعت آمریکا اعلام کرد حداکثر تا ۷۲ ساعت آینده سفارت آمریکا در کابل تخلیه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 15
کد خبر: ۹۸۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر برخی منابع مطلع آمریکایی اعلام کرده اند که این کشور حداکثر تا ۷۲ ساعت آینده، سفارتخانه خود در کابل را به طور کامل تخلیه خواهد کرد.

گفته شده در این مدت آمریکا همه کارکنان و دیپلمات‌های خود را از ساختمان سفارتخانه اش در کابل خارج خواهد کرد و از آنجا به فرودگاه کابل و سپس خارج از افغانستان منتقل خواهد کرد.

همزمان با پیشروی طالبان به سمت کابل، انتظار می‌رفت که روند تخلیه سفارت آمریکا از امروز یکشنبه آغاز شود.

این در حالی است که پیشتر هم شبکه «سی بی اس» گفته بود ظرف ۳۶ ساعت آینده شمار معدودی از کارکنان کلیدی، سفارت آمریکا را ترک می‌کنند حال آنکه تا ۳۱ آگوست (۹ شهریور)، همه دیپلمات‌های آمریکایی باید خاک افغانستان را ترک کرده باشند.

در حال حاضر نخستین گروه از سربازان آمریکا در محوطه فرودگاه کابل مستقر شده‌اند تا به روند خروج دیپلمات‌های این کشور و افغان‌های همکار واشنگتن سرعت بخشند. نروژ و دانمارک سفارت‌های خود در کابل را تعطیل کرده‌اند و انگلیس هم گفته با کمترین کارمند ممکن سفارتش در کابل را اداره خواهد کرد.

آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد هشدار داده است که اوضاع در افغانستان از کنترل خارج شده و نتایج آن برای شهروندان این کشور مصیبت‌بار خواهد بود.

بیش از ۲۵۰ هزار افغان ناچار به ترک خانه و شهر خود شده‌اند و انتظار می‌رود صدها هزار نفر دیگر هم با ادامه درگیری‌ها آواره یا پناهنده شوند./مهر

کلمات کلیدی: آمریکا کابل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار