رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تخلیه سفارت آمریکا در کابل ظرف ۷۲ ساعت

تخلیه سفارت آمریکا در کابل ظرف ۷۲ ساعت آمریکا اعلام کرد حداکثر تا ۷۲ ساعت آینده سفارت آمریکا در کابل تخلیه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 15
کد خبر: ۹۸۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر برخی منابع مطلع آمریکایی اعلام کرده اند که این کشور حداکثر تا ۷۲ ساعت آینده، سفارتخانه خود در کابل را به طور کامل تخلیه خواهد کرد.

گفته شده در این مدت آمریکا همه کارکنان و دیپلمات‌های خود را از ساختمان سفارتخانه اش در کابل خارج خواهد کرد و از آنجا به فرودگاه کابل و سپس خارج از افغانستان منتقل خواهد کرد.

همزمان با پیشروی طالبان به سمت کابل، انتظار می‌رفت که روند تخلیه سفارت آمریکا از امروز یکشنبه آغاز شود.

این در حالی است که پیشتر هم شبکه «سی بی اس» گفته بود ظرف ۳۶ ساعت آینده شمار معدودی از کارکنان کلیدی، سفارت آمریکا را ترک می‌کنند حال آنکه تا ۳۱ آگوست (۹ شهریور)، همه دیپلمات‌های آمریکایی باید خاک افغانستان را ترک کرده باشند.

در حال حاضر نخستین گروه از سربازان آمریکا در محوطه فرودگاه کابل مستقر شده‌اند تا به روند خروج دیپلمات‌های این کشور و افغان‌های همکار واشنگتن سرعت بخشند. نروژ و دانمارک سفارت‌های خود در کابل را تعطیل کرده‌اند و انگلیس هم گفته با کمترین کارمند ممکن سفارتش در کابل را اداره خواهد کرد.

آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد هشدار داده است که اوضاع در افغانستان از کنترل خارج شده و نتایج آن برای شهروندان این کشور مصیبت‌بار خواهد بود.

بیش از ۲۵۰ هزار افغان ناچار به ترک خانه و شهر خود شده‌اند و انتظار می‌رود صدها هزار نفر دیگر هم با ادامه درگیری‌ها آواره یا پناهنده شوند./مهر

کلمات کلیدی: آمریکا کابل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار