نماینده مجلس: عدم برخورد قضائی با سلبریتی‌ها مصداق تبعیض ناروا است-راهبرد معاصر
تاکید معاون ایمنی سپاه بر استفاده از هوش مصنوعی فرایند انتخابات یک مرحله‌ای شود تأکید آیت الله رئیسی بر پرداخت بموقع وام ازدواج سردار زهرایی: طوفان‌الأقصی سبب بیداری ملت‌ها شد پلیس این 5 گروه را طبق لایحه حجاب باید بازداشت کند آخرین وضعیت بررسی پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشستگان بابت رتبه‌بندی معلمان و متناسب سازی حقوق در مجلس اسلامی: ایران به ونزوئلا برای راه اندازی شتاب‌دهنده‌های پزشکی کمک می‌کند استاندار گیلان: واردات چای به دستور رئیس‌جمهور محدود شد در دوره اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟ سردار قریشی: رسانه ها ستون فقرات جهاد تبیین و دریای امیدآفرینی هستند نظر وزیر کشور درباره تقسیم استان سیستان و بلوچستان آیت الله رئیسی و علی‌اف فردا سد قیز قلعه‌سی را افتتاح می‌کنند جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟ آخرین دستورکار هفتگی مجلس یازدهم افزایش ۲میلیارد دلاری واردات بنزین در سال گذشته

نماینده مجلس: عدم برخورد قضائی با سلبریتی‌ها مصداق تبعیض ناروا است

نماینده مردم ابهر در مجلس گفت: اگر با اصحاب شهرت، سلبریتی‌ها و چهره‌ها در جایی‌ که مرتکب تخلف می‌شوند، برخورد قانونی صورت نگیرد، مصداق تبعیض ناروا و خلاف قانون اساسی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حسن شجاعی علی‌آبادی نماینده مردم ابهر در مجلس شورای اسلامی  درباره برخورد قضائی با سلبریتی‌های دروغ‌پرداز، گفت: از اصول بنیادین حقوق و دموکراسی در اداره جامعه این است که همه در برابر قانون مساوی هستند و این قاعده‌، هیچ استثنائی ندارد، بنابراین سلبریتی‌ها در برابر قانون مصونیت ندارند.

 

وی افزود: در جمهوری اسلامی شاهد آن بودیم که بسیاری از اصحاب قدرت، به صورت عادلانه توسط قوه‌قضائیه محاکمه شدند و ما حتی تا سطح معاونت رئیس‌جمهور هم کسانی را داریم که توسط قوه‌قضائیه محاکمه شده‌اند.

 

نماینده مردم ابهر در مجلس ادامه داد: در اصحاب ثروت نیز کسانی را داریم که هزاران هزار میلیارد تومان ثروت داشتند، اما وقتی مرتکب تخلفی شدند، به‌ صورت عادلانه با آن‌ها برخورد شده و مماشاتی با این افراد صورت نگرفته است، چراکه قانون، یکی از ارکان دموکراسی و از اصول بنیادین حقوقی است.

 

وی تأکید کرد: اگر بنا باشد کسانی در برابر قانون مصونیت داشته باشند، طبعاً چیزی از دموکراسی باقی نخواهد ماند و به سمت دیکتاتوری حرکت خواهیم کرد، حالا این دیکتاتوری یک زمانی می‌تواند دیکتاتوری اهالی قدرت باشد که با این نمونه‌هایی که ما داریم، می‌بینیم جمهوری اسلامی بدون ملاحظه و بدون مماشات، مسئولین رده‌ بالای خودش را محاکمه و محکوم می‌کند و یا اینکه در برخی موارد، فرزندان مسئولین را در جایی‌ که مرتکب جرائمی شده‌اند را بدون هیچ تبعیضی محاکمه کرده‌است. بنابراین اصحاب قدرت مصونیتی در برابر قانون ندارند.

 

شجاعی ادامه داد: اصحاب ثروت نیز مصونیتی در برابر قانون ندارند. نمونه‌های بسیاری وجود دارد که قوه‌قضائیه به‌صورت عادلانه با اصحاب ثروت برخورد کرده‌ است، به‌همین صورت اصحاب شهرت نیز نباید مصونیتی در برابر قانون داشته باشند.

 

وی تأکید کرد: اگر کسانی که به هر دلیلی شهرتی پیدا می‌کنند مجوز داشته باشند که اقدامات غیرقانونی انجام دهند،‌ دروغ بگویند، نشر اکاذیب، رانت‌خواری و ویژه‌خواری کنند و با آن‌ها برخورد نشود، طبعا امکان مدیریت جامعه وجود نخواهد داشت.

 

نماینده مردم ابهر در مجلس در پایان تأکید کرد: ورود قوه‌قضائیه در برخورد با اصحاب شهرت، به طور قطع اقدام درستی در راستای ایجاد نظم در جامعه است و نباید میان مردم احساس تبعیض به وجود بیاید و اگر با اصحاب شهرت، سلبریتی‌ها و چهره‌ها در جایی‌ که مرتکب تخلف می‌شوند، برخورد قانونی صورت نگیرد، حتماً مصداق تبعیض ناروا و خلاف قانون اساسی است و مردم ما نیز به‌ هیچ‌وجه نمی‌پذیرند که تبعیضی در اجرای قانون حتی نسبت‌به چهره‌ها، سلبریتی‌ها و اصحاب شهرت وجود داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده