محسن رضایی: نظام آموزشی کشور سازگار با تحول اقتصاد نیست-راهبرد معاصر
افزایش ۲میلیارد دلاری واردات بنزین در سال گذشته آیت الله رئیسی: زنجیره تولید تا توزیع برنج با هدف جلوگیری از اجحاف به تولیدکننده و مصرف کننده بازنگری شود حداد عادل: سیاست‌های توسعه‌ دریامحور موجب آبادانی جنوب کشور می‌شود سردار سلامی: بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی رقم خورد روزنامه اصلاح‌طلب: روحانی نه قدرت دارد، نه محبوبیت آیت الله رئیسی: قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت امیر حیدری: امروز خط مقدم مبارزه با استکبار، توسعه علوم و فناوری است امیر نعمتی: قرارگاه جهادی فناوری‌های نوظهور در حوزه‌های دفاعی تشکیل شده است رئیس جمهور: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است سردار سلیمانی: روابط عمومی بسیج باید روابط عمومی مردم باشد دستور مخبر به وزیر صمت برای ساماندهی سامانه‌های متعدد حوزه تجارت حسینی‌پور انتصابش در معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را تایید کرد معاون وزیر دفاع: اجزای مختلف پهپادهای ساخت ایران بومی هستند دستور رئیس جمهور برای رفع موانع تامین مالی بخش تولید

محسن رضایی: نظام آموزشی کشور سازگار با تحول اقتصاد نیست

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: نظام آموزشی کشور با تحول در اقتصاد سازگاری ندارد و لازم است از سوی آموزش نظری به سمت آموزشهای فنی و حرفه‌ای توام با سواد اقتصادی و مالی در مدارس دبیرستانی حرکت شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۱۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن رضایی روز یکشنبه در نشست شورای اشتغال آذربایجان غربی افزود: در دولت مباحث آموزش فنی و حرفه ای در حال تقویت است که حرکت به سمت رویکرد تلاش، زحمت کشیدن و فعال شدن است.

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: لازم است مردم از مصرف گرایی جدا شوند و از این حالت بیرون بیایند تا به سمت تولید محور بودن حرکت کنند و از ملزومات آن ارائه درس سواد مالی است.

وی اظهار کرد: لازم است اعتبار مالی به حساب کسانی که در دبیرستان تحصیل می کنند وارد شود تا با این مبالغ کار کنند و برای یادگیری کار در دبیرستان تشویق شوند تا برای حضور در جامعه و بازار کار انگیزه داشته باشند.

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: مساله تحول آموزش باید از آموزش و پرورش شروع، رویکرد مصرفی نیز به رویکرد فعال شدن بدل و بخش خصوصی نیز فعال تر شود.

رضایی با اشاره به سه عامل مهم در شکل گیری مشکلات اقتصادی بیان کرد: ما با وجود صنایع متعدد، به دلیل جزیره ای بودن آنها هنوز صنعتی نشده ایم.

 
رضایی ادامه داد: همچنین منابع عظیم کشور به دلیل خام فروشی خود عاملی بر سرکوب صنعتی شدن و تقویت تولید ملی در کشور شده است و دخالت تصدی‌گرایانه دولت و مجلس در اقتصاد نیز بر این موضوع در کنار تحریم‌های اقتصادی دامن می زند.

وی با اشاره به وارد شدن پول دولتی به بخش اقتصاد کشور در دوران پهلوی گفت: عوامل سه‌گانه فوق دلایل اصلی اقتصاد تورمی ایران است که از ۵۰ سال پیش شروع شده و کماکان ادامه دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در توضیح صنعتی شدن گفت: درآمد حاصل از ارزش افزوده صنایع باید به زنجیره ارزش آن صنعت تزریق یا در توسعه زیرساخت‌های همان صنعت سرمایه‌گذاری شود، حال آنکه صنایع کشور اکنون جزایر جداگانه و منفصل از هم هستند و زنجیره‌ای در این حوزه شکل نگرفته است.

 

وی با تاکید بر اینکه راه حل مشکلات کشور را باید در داخل جست وجو کرد اظهار کرد: ایران در چندین رویداد تاریخی بزرگ و سرنوشت ساز کشور دست به دامان کمک بیگانگانی چون انگلیس و آمریکا شدند و نتیجه آن چیزی جز خیانت و عقب ماندگی ده‌ها ساله کشور نبود، تا اینکه در انقلاب اسلامی سال ۵۷ با تدبیر امام خمینی(ره) بدون کمک عامل خارجی و با تکیه بر داخل، به پیروزی رسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری موفقیت و پیشرفت شگرف جمهوری اسلامی ایران در حوزه نظامی و سیاسی اظهار داشت: این موفقیت مرهون تکیه بر استعداد داخلی است و این مهم باید در حوزه اقتصاد نیز محقق شود.

رضایی خطاب به مدیران اقتصادی استان آذربایجان غربی نیز گفت: باید رویکرد اقتصادی در استان را ارتقا داد و بروزرسانی کرد.

وی با تاکید بر اهمیت موقعیت استراتژیک مرزنشینان برای کشور گفت: باید برای موضوع اشتغال و معیشت این قشر اهمیت ویژه قائل شد و با بروکراسی‌های پیچیده و بیهوده بر معضل خودتحریمی دامن نزد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار