صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۰۵:۴۲
  • سه‌شنبه ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
  • Tuesday 30 August 2022
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۵۸۰

پامپئو و بن‌سلمان تلفنی گفت‌وگو کردند

وزیر خارجه آمریکا شنبه شب در تماس تلفنی با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی با وی درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرده است.
به گزارش  راهبرد معاصر ، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا شنبه شب تلفنی با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی درباره تحولات منطقه غرب آسیا گفت‌وگو کرده است.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «اسکای نیوز» عربی، طرفین در این مکالمه تلفنی درباره «روند تحولات و تلاش‌های صورت‌گرفته برای افزایش امنیت و ثبات در منطقه» صحبت کرده‌اند.

خبر مکالمه طرفین ساعتی پس از آن منتشر می‌شود که وزارت خارجه عربستان اعلام کرد «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه این کشور از سران دولت‌های عربی و کشورهای حاشیه خلیج فارس خواسته روز ۳۰ می (۹ خرداد) با هدف بررسی مسئله عملیات علیه تأسیسات نفتی این کشور و انفجارهای بندر «فجیره» امارات عربی متحده، در شهر مکه مکرمه گردهم آیند.

 در بخشی از بیانیه وزارت خارجه عربستان سعودی به نقل از «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی آمده است: «این دو نشست به دنبال مشورت و هماهنگی با کشورهای برادر برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه است.»

هفته گذشته وزارت خارجه امارات ادعا کرد چهار نفت‌کش اماراتی، سعودی و نروژی در نزدیکی بندر فجیره این کشور هدف «عملیات خرابکارانه» قرار گرفته‌اند. هیچ گروهی مسئولیت این حملات را بر عهده نگرفته، اما رسانه‌های سعودی و غربی در روزهای گذشته تلاش کرده‌اند با استناد به این حادثه و همچنین عملیات پهپادی تلافی‌جویانه انقلابیون یمن در عمق عربستان سعودی، فضایی ضدایرانی ترسیم کنند.

بنا بر اعلام امارات، این کشور به همراه عربستان سعودی و نروژ نامه‌ای را در خصوص حادثه فجیره به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارسال کرده‌اند. دو روز پیش نشریه «عرب نیوز» وابسته به خاندان حاکم عربستان سعودی، با نسبت دادن این حوادث به ایران، آمریکا را به درگیری با ایران تشویق کرد.

با وجود تلاش‌های صورت‌گرفته توسط این افراد، رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از بیم تبعات «ویرانگر» درگیری با ایران و همچنین نگرانی از شکست در انتخابات سال ۲۰۲۰، تأکید کرده که خواهان تقابل نظامی با جمهوری اسلامی ایران نیست.

منبع : فارس
نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: