صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۰۹۳۶

اجرای رتبه بندی معلمان در انتظار تضمین مالی دولت

نماینده مجلس درباره آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان اعلام کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید چگونگی تأمین مالی این طرح را بررسی کند و تصمیم نهایی را با دولت در میان بگذارد.

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته کمیسیون آموزش مجلس با پیشنهاد پرداخت دیون رتبه بندی معلمان مخالفت کرد . پس از آن نماینده مجلس اعلام کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید چگونگی تأمین مالی این طرح رتبه بندی معلمان را بررسی کند و تصمیم نهایی را با دولت در میان بگذارد.

نماینده مردم نطنز، قمصر و بادرود در مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید چگونگی تأمین مالی اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان را بررسی کند و تصمیم نهایی را با دولت در میان بگذارد.

رحمت‌الله فیروزی درباره آخرین وضعیت لایحه رتبه‌بندی معلمان، اظهار کرد: لایحه رتبه‌بندی معلمان در مرحله‌ای است که اگر دولت تضمین مالی آن را بدهد، اجرا می‌شود و شورای نگهبان اشکالات این لایحه را بیان کرده و در این مرحله باید دولت اعتبار لازم برای اجرای این طرح را تأمین کند تا لایحه رتبه‌بندی معلمان اجرا شود.

وی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید چگونگی تأمین مالی این طرح را بررسی کند و تصمیم نهایی را با دولت در میان بگذارد. معتقدم تمام بخش‌ها و قشر‌های جامعه باید مورد توجه قرار گیرند تا از نظر معیشتی مشکلات مردم حل شود.

نماینده مردم نطنز، قمصر و بادرود در مجلس، خاطرنشان کرد: آموزش زیربنای هر کشوری است و معلمان در جوامع مختلف از شأن و اعتبار ویژه‌ای برخوردار هستند و نباید دغدغه مالی داشته باشند. حقوق دریافتی آنان باید متناسب با شرایط جامعه باشد و اگر امکانات و منابع لازم برای اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان در نظر گرفته شود مشکلات معیشتی آنان حل می‌شود.

 

سنگ اندازی مجلس برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: دولت پیشنهاداتی در رابطه با کاهش زمان اجرای رتبه‌بندی معلمان و یا در نظر گرفتن دیونی برای آن داشت که کمیسیون با آن مخالفت کرد.


محمدرضا احمدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، درباره آخرین وضعیت اجرای رتبه‌بندی معلمان اظهارکرد: برای اجرای رتبه‌بندی معلمان در امسال نیازمند ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه هستیم، اما سال بعد برای اجرای رتبه‌بندی معلمان هیچ مشکل بودجه‌ای وجود ندارد و مجلس و دولت رقم ۲۵ هزار میلیارد تومانی را برای این کار نهایی کرده‌اند، اما برای اجرا در امسال مشکل اعتباری داریم.


عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: مجلس و دولت در حال رایزنی برای اجرای رتبه‌بندی معلمان از ۳۱ شهریور امسال تا پایان اسفند ماه هستند؛ نظر مجلس و نمایندگان اجرای رتبه‌بندی معلمان از ۳۱ شهریور امسال است.

عضو کمیسیون آموزش مجلس افزود: پیشنهاد شده ۶ ماه پایان امسال که طبق قانون قرار بوده رتبه‌بندی معلمان اجرایی شود را کمتر کنیم و یا اینکه حتی دیونی در نظر گرفته شود و از سال بعد رتبه‌بندی معلمان عملیاتی شود که مجلس و کمیسیون آموزش با این پیشنهاد مخالفت کرده‌اند.


مهرداد ویس کرمی، درباره سرانجام اصلاح لایحه رتبه‌بندی معلمان توسط کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار کرده است: هم‌اکنون دعوای رتبه‌بندی بر سر بار مالی آن است و دولت بار مالی را تا یک حدی می‌پذیرد.

وی افزود: پس از کش‌وقوس‌ها و بعد از آنکه شورای نگهبان لایحه رتبه‌بندی را به مجلس برگرداند، دولت اعلام کرد بار مالی را در حد همان لایحه ارائه شده، می‌پذیرد. اعضای کمیسیون آموزش می‌گویند بار مالی لایحه حدود ۷ تا ۸ هزار میلیارد تومان است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: لایحه دولت در مجلس دستخوش تغییر شد که بار مالی را افزایش داد و دولت می‌گوید در همان حد بار مالی لایحه رتبه‌بندی را پذیرش می‌کند.

ویس‌کرمی ادامه داد: به دلیل برخی پیچیدگی‌ها محاسبه بار مالی لایحه رتبه‌بندی محل اختلاف قرار گرفته است از سوی دیگر اگر دولت بار مالی بیشتر را نمی‌پذیرد لایحه رتبه‌بندی اصل ۷۵ شده و توسط شورای نگهبان رد می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد: رایزنی میان مجلس و دولت در حال انجام است تا لایحه رتبه‌بندی به گونه‌ای تنظیم شود که عدالت رعایت شود و افرادی که زحمت بیشتری می‌کشند حقوق بالاتری دریافت کنند و در مجموع نیز بار مالی از آنچه که دولت می‌پذیرد بیشتر نشود.

مطالب مرتبط
نظر شما