صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

  • ۱۷:۴۹
  • چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۱
  • Wednesday 17 August 2022
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 14
کد خبر: ۱۴۲۴۶۲

وزیر اقتصاد: دولت در صدد اتمام پروژه‌های نیمه‌‌تمام است

وزیر اقتصاد گفت: تزریق اعتبار قطره‌چکانی به پروژه‌ها باعث وجود چنین وضعی در کشور می‌شود که چند ده هزار پروژه نیمه‌تمام ۳۰ درصدی و ۵۰ درصدی روی دست دولت می‌گذارد که از اولویت‌های دولت سیزدهم از ابتدای شروع فعالیت تکمیل پروژه‌های زخمی و نیمه‌تمام می‌باشد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جریان سفر ریاست محترم جمهوری به استان کرمانشاه، وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت به عنوان نماینده تام الاختیار رییس جمهور با حضور در شهرستان سنقروکلیایی بعد از دیدار مردمی در جلسه شورای اداری این شهرستان شرکت کرد.

 

دکتر احسان خاندوزی در این نشست،گفت: باید از سال‌هایی که اقتصاد به صورت کاملا متمرکز از پایتخت و با توجه‌ به درآمدهای نفتی اداره می‌شد به سمت اینکه اقتصاد ما مبتنی بر موتورهای رشد منطقه‌ای پیش برود حرکت کنیم.

 

وی بیان کرد: یعنی مناطق و استان‌ها آنقدر توانمند شوند و امکانات و فرصت‌های تصمیم گیری و اختیارات لازم را داشته باشند که بتوانند اکثر نیازهای منطقه‌ای و محلی خود را در استان‌ها رفع رجوع کنند.

 

دکتر خاندوزی ادامه داد: این گذر از الگوی قبل به سمت الگو جدیدی که باعث میشود نگاه مناطق دیگر به دست پایتخت نباشد و به سمت مدلی حرکت کنیم که مشارکت وسیع تر از توده های مردم و ظرفیت‌های مدیریتی استانی و محلی به کار گرفته شود قطعا سختی‌هایی دارد اما این امید را می‌دهد که انشالله سال‌های آینده شاهد توازن و هم گرایی بیشتری در مناطق مختلف کشور باشیم.

 

وزیر دولت سیزدهم اظهار داشت: این ایده که مد نظر حضرت آیت الله رئیسی بوده و هم اکنون در دستگاه‌ها دنبال می‌شود نیازمند این است که تمامی سطوح مدیریتی به خصوص مدیران شهرستان‌ها کمک کنند برای اینکه حرکت به سمت منطقه گرایی و توزیع سرزمینی و عدالت منطقه‌ای رو در کشور داشته باشیم.

 

وی تاکید کرد: هر اختیاری که لازم است تفویض شود به استان‌ها که بتوانند ضمن ایجاد درآمد غنی پایدار در سطح مناطق، استفاده از سرمایه‌های راکد که در استان‌ها و شهرها می‌تواند درآمد ایجاد کند و متاسفانه به عنوان سرمایه راکد غیر مولد باقی مانده است موثر و مفید باشد.

 

دکتر خاندوزی افزود: ما از طریق مولد سازی اراضی می‌توانیم بخش‌هایی از زمین‌ها یا درصدی از تغییر کاربری در اختیار بخش‌های اقتصادی و تجاری قرار دهیم و ضمن کسب درآمد، پروژه شهرستان را بتوانیم به پیش ببریم.

 

وی گفت: تزریق اعتبار قطره چکانی به پروژه ها باعث وجود چنین وضعی در کشور می‌شود که چند ده هزار پروژه نیمه تمام ۳۰ درصدی و ۵۰ درصدی روی دست دولت می‌گذارد که از اولویت‌های دولت سیزدهم از ابتدای شروع فعالیت تکمیل پروژه‌های زخمی و نیمه تمام می‌باشد.

 

مقام عالی وزارت امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: ما داریم تلاش می‌کنیم در سطح هیئت دولت که انشالله ضمن افزایش منابع در استان‌ها وافزایش اختیارات سرمایه‌های راکد استان‌ها و شهرستان‌ها رو مولد کنیم.

 

وی در ادامه به پروژه‌ها و مسائل مطرح شده مسئولین شهرستان اشاره کرد و افزود: در ارتباط با پیشنهادات مسئولین شهرستان ما سرفصل تبصره ١٨ بودجه ١۴٠١ در وزارت امور اقتصادی و دارایی داریم که کمک خواهیم کرد انشالله ماه‌های آینده به برکت سفر آقای رئیس جمهور اتفاقات خوبی در سطح منطقه رخ دهد./ فارس

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: