صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

میقات مدیا

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۹۴

پوست این میوه‌ها را دور نریزید / با خواص پوست میوه‌ها آشنا شوید

پوست برخی میوه‌ها خواصی کمتر از خود آن میوه ندارد مثل پوست موز، پرتقال و...

به گزارش راهبرد معاصر؛ ما به طور معمول قسمتی از میوه را به همراه پوست آن بیرون می‌ریزیم در حالی که پوست میوه هم مراحل رسیدن و جذب مواد مغذی را همراه با خود میوه طی کرده است؛ بنابراین می‌توان از پوست آن هم استفاده کرد تا جذب مواد مغذی کامل‌تر شود. در ادامه به پنج میوه که می‌توان از پوست آن هم استفاده کرد اشاره می‌کنیم:

پوست موز
پوست موزمانند میوه آن حاوی پتاسیم، فیبر غذایی، چربی غیر اشباع و اسید‌های آمینه است و به ویژه پوست نارس آن سرشار از آنتی اکسیدان است. می‌توانید پوست موز را در مخلوط کن به صورت اسموتی دربیاورید و مصرف کنید.

پوست پرتقال
پوست پرتقال حاوی آنتی اکسیدان، کلسیم ویتامین B و A و C است. جالب است بدانید فیبر پوست پرتقال از داخل آن بیشتر است.

پوست لیموترش
پوست لیموترش مواد مغذی‌همچون کلسیم پتاسیم و ویتامین C دارد.

پوست کیوی
پوست کیوی از فیبر غنی است. فیبر پوست این میوه تقریباً سه برابر خود میوه است.

ساقه کلم بروکلی
ساقه‌های این سبزی هم به اندازه بوته آن مغذی و خوش طعم و دارای آنتی اکسیدان و فیبر ویتامین و فولات است. /صد آنلاین

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: