صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 12
کد خبر: ۳۰۶۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

ضرورت افزایش مصرف محصولات فرهنگی در سبد کالای خانواده ها

وزیر ارشاد که به استان مرکزی سفر نموده در سخنانی بر ضرورت افزایش مصرف محصولات فرهنگی و هنری در سبد کالای خانواده ها تاکید کرد و گفت: در این خصوص باید به بحث های زیر ساختی توجه کنیم، یعنی محصولات فرهنگی و هنری می طلبد تا دیده، شنیده و در سبد مصرفی کالاها قرار گیرد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس صالحی صبح پنجشنبه با همراهی و استقبال مسئولان استان وارد استان مرکزی و شهر اراک شد و این استان امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ آذرماه) میزبان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

 

سید عباس صالحی ظهر پنج شنبه در نخستین روز از سفر خود به استان مرکزی در نشست با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: در طی سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در حوزه فضای فرهنگ و هنر کشور به وجود آمده است.

 

سید عباس صالحی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان مرکزی خطه ای است که سابقه ده ها هزار ساله زیست انسانی و قدمت کهن تمدنی دارد که در فرهنگ، هنر، صنعت، کشاورزی و سایر عرصه های کشور در طول تاریخ و در عصر معاصر جایگاه قابل توجه داشته و دارد.

 

وی ادامه داد: در حوزه منابع انسانی عرصه هنر، فرهنگ و رسانه اقدامات قابل توجهی اتفاق افتاده است.وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از مهم ترین مسایل در این حوزه این است که باید کشش و تقاضا در عرصه فرهنگ و هنر را بالا ببریم.

 

صالحی بیان کرد: در سبد کالای خانواده ها باید مصرف محصولات فرهنگی و هنری افزایش پیدا کند و در این خصوص باید به بحث های زیر ساختی توجه کنیم، یعنی محصولات فرهنگی و هنری می طلبد تا دیده، شنیده و در سبد مصرفی کالاها قرار گیرد.

 

وی اظهار کرد: هر حوزه از جمله عرصه فرهنگ، هنر و رسانه باید به اقتصاد و توسعه پایدار ورود پیدا کند.وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: برای ارتقای اقتصاد، فرهنگ و هنر و زیست شهری و روستایی باید زیرساخت های فرهنگی و هنری را توسعه دهیم و این زمینه ای برای تحقق توسعه پایدار است.

 

وی بیان کرد: این سفر هفدهمین سفر برنامه ای من به عنوان وزیر ارشاد به استان ها است و در این سفرهای برنامه های که معمولا چند روز به طول می انجامد، تفاهم نامه هایی در حوزه فرهنگ و هنر هر استان با استانداران مربوطه منعقد می شود که به نحوی نقشه راه این حوزه را تا پایان دولت دوازدهم مشخص می سازد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد: در این سفر نیز تفاهم نامه ای با استاندار مرکزی منعقد خواهد شد تا برنامه های دو سال آینده عرصه فرهنگ و هنر استان هم در حوزه زیرساختی، هم برنامه ای و رویدادی و هم حمایتی، تعیین و مشخص شود.

 

صالحی در پاسخ به این سوال که چرا استان مرکزی به عنوان استان مفاخر و مشاهیر، بهره کمی از بودجه های فرهنگی و هنری داد؟ ادامه داد: یکی از اهداف این سفر نیز همین موضوع است تا بتوان زمینه ای را فراهم کرد که از سویی مفاخر گذشته این استان گرامی داشته شوند و از سوی دیگر مفاخر عصر کنونی مورد حمایت قرار گیرند و در واقع حلقه اتصال فرهنگ و هنر در این استان بیشتر برقرار شده و پویاتر باشد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با بودجه حوزه فرهنگ و هنر استان ها نیز عنوان کرد: در سال جاری برنامه های مدنظر در این حوزه را با بودجه موجود به پیش می بریم و در سال آینده نیز شرایط بهتری از لحاظ بودجه در این زمینه خواهیم داشت.

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ام البتین سلیمانکیا ثانی
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
من هیچ پشتوانه ای ندارم سبدکالاهم ندارم