صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۰۴

نحوه حذف سفارشات فروش سهام عدالت

امکان حذف سفارشات فروش سهام عدالت توسط سهامداران فراهم شد. در ادامه با راهبرد معاصر همراه باشید تا نحوه حذف سفارشات فروش سهام عدالت را بخوانید.

به گزارش راهبرد معاصر؛امکان حذف سفارشات فروش سهام عدالت توسط سهامداران فراهم شد. با توجه به بالا رفتن قیمت هسام عدالت در طول زمان برخی از سهامدارانی که سفارش فروش ثبت کرده بودند پشیمان شدند و دنبال راهی برای لغو و حذف سفارش فروش سهام عدالت خود بودند. سرانجام این امر ممکن شد. در ادامه با راهبرد معاصر همراه باشید تا نحوه حذف سفارشات فروش سهام عدالت را بخوانید.

 

 

کسانی که سفارش فروش سهام عدالت را بر روی سایت کارگزاری های بورسی داده بودند می توانند سفارش فروش سهام خود را لغو کنند.

 

آن دسته از صاحبان سهام عدالت که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده اند می توانند با مراجعه به سایت کارگزاری های بورسی سفارش فروش سهام خود تا سقف 60 درصد را ثبت کنند.

 

به دلیل نبود متقاضی برای خرید این سهام طی هفته های گذشته فرآیند فروش با تاخیر بسیار انجام می شود. با توجه به افت شدید ارزش سهام عدالت برخی از افراد خواستار ایجاد امکانی برای لغو سفارش فروش سهام خود شده بودند که اکنون این امکان فراهم شده است.

 

بر این اساس افرادی که سفارش فروش سهام عدالت خود را در یک سایت کارگزاری ثبت کرده و سهامشان به فروش نرفته یا در جریان فروش قرار نگرفته است می توانند با مراجعه به آن سایت، سفارشات فروش را لغو کنند.

 

 

سهامداران باید این نکته مهم توجه کنند که درخواست حذف سفارش فروش زمانی اجرا خواهد شد که سهام مشمولان درسامانه‌های سهام عدالت به فروش نرفته باشد.

 

طرح سهام عدالت یکی از بزرگترین طرح‌های دولت در هفت سال گذشته است که آزادسازی آن پس از سال‌ها وقفه و تلاش برای رفع موانع موجود در نهایت در نهم اردیبهشت ماه سال جاری با دستور رهبر معظم انقلاب انجام و به نقطه پایان خود نزدیک شد.

 

براساس این برنامه در مرحله نخست آزادسازی، یک ماه به مردم برای انتخاب نوع روش مدیریت فرصت داده شد تا اعلام کنند به دنبال مدیریت مستقیم بر سهام خود هستند یا تصمیم دارند سهام خود را به صورت غیرمستقیم و از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مدیریت کنند.



انتخاب روش مدیریت مستقیم توسط مشمولان سهام عدالت

 

برسی‌ها نشان می‌دهد از مجموع ۴۹ میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت، حدود ۱۹ میلیون نفر روش مستقیم را انتخاب کردند و مدیریت سهام را در اختیار خود گرفتند، بعد از پایان این مرحله زیرساخت‌های لازم برای فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت از طریق بانک‌ها و کارگزاری‌ها برای دارندگان سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کرده بودند فراهم شد که برخی از سهامداران تحت تاثیر روند صعودی بازار سهام اقدام به فروش هیجانی سهام خود در بازار کردند.

 

زمینه آزادسازی ۳۰ درصد دوم سهام عدالت در عید غدیر فراهم شد و براساس وعده‌های داده شده از سوی مسوولان، آزادسازی مابقی سهام عدالت در ۲۲ بهمن انجام خواهد شد.



آزادسازی به شیوه غیرمستقیم

 

مدیریت سهام حدود ۳۰ میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت به صورت غیرمستقیم برعهده شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و کانون متشکل از شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی قرار گرفت که این افراد پس از پذیرش شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی در بورس، سهامدار این شرکت‌ها و با بازگشایی نماد این شرکت‌ها در بورس قادر به معامله سهام خود در بازار شدند.

 

پس از آزادسازی سهام عدالت، از خرداد ماه سال جاری سهامداران بانک رفاه می توانند به دو روش حضوری و غیرحضوری برای فروش سهام عدالت بانک رفاه اقدام کنند. آن دسته از سهامداران خواهان فروش سهام عدالت خود هستند و در روش مدیریت سهام عدالت روش مستقیم را انتخاب کرده اند می توانند با مراجعه به سامانه سهام عدالت برای ثبت درخواست فروش سهام عدالت بانک رفاه اقدام کنند. در ادامه خبر راهبرد معاصر نحوه فروش سهام عدالت بانک رفاه و ارزش روز سهام عدالت را برایتان توضیح دادیم.

 

فروش سهام با دو روش مراجعه حضوری به شعب و غیر حضوری از طریق پورتال بانک امکان پذیر است. در شیوه حضوری، مشتریان با حضور در شعب و تکمیل فرم "اقرارنامه و درخواست فروش سهام عدالت" و در شیوه غیر حضوری از طریق پورتال بانک اقدام به فروش سهام خود می کنند و بانک پس از فروش سهام، وجه آن را به حساب مشتریان واریز می کند.

 

گفتنی است، در شیوه غیر حضوری، مشتریان می توانند با ورود به پورتال بانک رفاه به نشانی www.refah-bank.ir و انتخاب گزینه "درخواست فروش سهام عدالت" و تکمیل فرم های هویتی (نام، نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، شماره شناسنامه و تاریخ تولد) نسبت به درخواست فروش سهام خود اقدام کنند.

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: