وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

هشدار شدید جهاد اسلامی به رژیم صهیونیستی

عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی هشدار داد که هر اندازه اقدامات و روشهای تبعیض‌آمیز رژیم صهیونیستی ادامه داشته باشد، همه گزینه‌ها برای تنش موجود است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۱۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «ولید القططی» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی تأکید کرد که دشمن صهیونیستی در پی از بین بردن نتایج نبرد «شمشیر قدس» است.

خبرگزاری سما به نقل از القططی گزارش داد، رژیم صهیونیستی می‌کوشد پس از شمشیر قدس، مسیر مقاومت و مبارزه فلسطین را منحرف کند.

 

وی با بیان اینکه، مبارزه یک مسئله ملی است، تأکید کرد، تل‌آویو در تلاش است ملت فلسطین و مقاومت آن را به جنگی برای بهبود شرایط زندگی در غزه تبدیل کند و محاصره را ادامه دهد.

این مسئول جهاد اسلامی خاطر نشان کرد، مقاومت فلسطین در برابر اقدامات صهیونیستها تسلیم نخواهد شد؛ به ویژه اینکه رژیم صهیونیستی قصد دارد با تسهیلات ارائه شده به ملت فلسطین بازی کند و بدین ترتیب ملت و مقاومت فلسطین را تضعیف کند.

 

القططی تصریح کرد، ملت فلسطین تحت اشغالگری قرار دارد و در تلاش است که این کشور را آزاد کند و به استقلال برسد.

وی تأکید کرد، در شمشیر قدس، نوار غزه با کرانه باختری متحد شدند و سراسر فلسطین دست به انتفاضه زد؛ مسئله‌ای که عامل سرکوب دشمن صهیونیستی و کمک به مقاومت بود.

 

عضو دفتر سیاسی جهاد همچنین هشدار داد که هر اندازه اقدامات و روشهای تبعیض‌آمیز رژیم صهیونیستی ادامه داشته باشد، همه گزینه‌ها برای تنش موجود است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار