واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها

علت جدایی ستاره استقلال لو رفت

رشید مظاهری دلیل فسخ قرارداد و جدایی اش از استقلال را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رشید مظاهری قراردادش را با استقلال فسخ کرد و حالا به فکر یافتن تیمی جدید است. او به دلیل اختلافات مالی با استقلال، پیش از اردوی تمرینی این تیم در دبی و در آستانه بازی حساس با الهلال در لیگ قهرمانان آسیا، تصمیم به ترک استقلال گرفت.

 

 رشید مظاهری بعد از شوکی که به هواداران استقلال داد در گفت و گویی کوتاه از دلیل جدایی اش حرف زد. رشید ازاین گفت که فرهاد مجیدی به او گفته در لیست سیاه مدیرعامل استقلال هستی. جمله‌ای که به نظر می‌رسد این دروازه بان را ترغیب به فسخ قرارداد کرده باشد. رشید مظاهری می‌گوید: من قراردادم را با آقای سعادتمند بستم، اما پس از ایشان، فشار زیادی از سوی مدیریت تحمل کردم. من حدود ۷ ماه از باشگاه دریافتی نداشتم و مدیریت هم هربار برای اذیت کردن من برنامه داشت. مثلا نیم ساعت قبل بازی برابر پیکان، برگه جریمه من را فرستاند. با این وجود من در استقلال ماندم. من تا هفته پیش می‌خواستم در استقلال بمانم، اما مجیدی به من گفت که تو در لیست سیاه مددی هستی. تمام راه‌های ماندن من در استقلال بسته شده بود.

او ادامه داد: واقعا نمی‌دانم چرا آقای مددی با من مشکل داشت. همیشه یک اتفاقی می‌افتاد که آقای مددی می‌خواست قرارداد من را کم کند. خیلی فشار روی من بود. پس از اینکه من خواستم در استقلال بمانم، به خاطر ۴ مساله، به کمیته انضباطی دعوت شده بودم. من ۶۰ درصد قرارداد خود را گرفته بودم و مشکلی برای فسخ قرارداد نداشتم و حتی در نیم فصل هم می‌توانستم قراردادم را فسخ کنم. قرارداد من طوری تنظیم شده بود که می‌توانستم یکطرفه فسخ کنم. من استقلال را دوست داشتم و هنوز هم دوست دارم، اما سخت است شما جایی باشی و شما را نخواهند.

 

مظاهری افزود: من چند پیشنهاد از تیم‌های مختلف دارم و باید برای آینده خود تصمیم بگیرم./فرارو

ارسال نظر
آخرین اخبار