کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

عبور ایران از پیک پنجم کرونا +وضعیت واردات واکسن کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اعلام ورود حدود ۱۶ میلیون دُز واکسن به کشور در هفته جاری، در عین حال جزئیات ورود محموله‌های واکسن طی هفته‌ آینده و مهرماه را نیز تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  دکتر علیرضا رئیسی در این باره گفت: خوشبختانه از شب گذشته تا کنون یک محموله ۵۰۰ هزار دوزی و یک محموله ۵ میلیون دوزی به فرودگاه رسیده است.

 

وی افزود: در این هفته جدای از این مقدار واکسن، ۱۱ میلیون دوز دیگر هم دریافت کرده بودیم که با این محموله جدید به حدود ۱۶ میلیون دوز می‌رسد.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در هفته آینده هم ورود حداقل ۱۴ میلیون دوز دیگر واکسن را شاهد خواهیم بود، گفت: خبر خوب دیگر اینکه قطعی شده است در مهرماه ۳۰ میلیون دوز واکسن دیگر وارد کشور شود که با این حجم از واکسن وارد شده برای گروه هدف اول که ۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر هستند دوز اول کامل خواهد شد و دوز دوم کسانی که نوبت‌شان خواهد رسید هم کامل خواهد شد.

 

رئیسی ادامه داد: این میزان از واکسن، جدای از تولیدات داخل است. از تولیدات داخل تا کنون ۴ میلیون دوز تحویل گرفتیم و توزیع و تزریق شده و ظرف هفته های آینده میزان تولید افزایش بیشتری پیدا خواهد کرد.

 

وی با اشاره به اینکه طی سه روز گذشته رکورد تزریق روزانه واکسن شکسته شده است، گفت: برنامه دیگری هم داریم و روز گذشته با سردار سلامی، فرمانده سپاه جلسه‌ای در این باره داشتیم که بر اساس آن دستور داده شد پایگاه‌های تجمیعی را در سراسر کشور دو برابر کنیم تا بتوانیم سرعت واکسیناسیون را بیشتر کرده و از ازدحام جلوگیری کنیم.

 

رییسی همچنین با ابراز امیدواری از کاهش چشمگیر موارد فوت ناشی از کرونا با افزایش سرعت روند واکسیناسیون در کشور، در عین حال درباره وضعیت فعلی بیماری در ایران گفت: کشور از پیک پنجم عبور کرده است و حدود ۲۱ استان کاملا از پیک عبور کرده و سیر نزولی را طی می‌کنند. یک استان دیگر نیز به تازگی گذر از پیک را آغاز کرده است. سایر استان‌ها که شامل ۹ استان می‌شوند نیز سیر افزایش یابنده بیماری متوقف شده است.

 

وی گفت: بیماری در تهران و البرز نیز روند نزولی به خود گرفته است.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: البته فراموش نکنیم که رعایت پروتکل‌ها می‌تواند سرعت کاهش بیماری را سریع‌تر کند و بتوانیم شاهد فروکش بیماری در کشور باشد./ایسنا

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار