اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

قالیباف: باید تلاش کنیم ظرفیت زائران ایرانی اربعین افزایش یابد

رئیس مجلس گفت: اربعین یک مفهوم و پدیده فرا زمانی و فرامکانی است، به این معنا که ما باید همیشه اربعینی زندگی کنیم و اربعینی تربیت شویم و همه شئونات زندگی مان را به این مفهوم مهم نزدیک کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی عصر امروز در نشست تعدادی از جوانان فعال در حوزه مفاهیم اندیشه ای و گفتمانی اربعین و فعالان خدمت به زائران اظهار کرد: انقلاب اسلامی در برهه های زمانی مختلف از خرداد 1342 که نهضت امام خمینی (ره) آغاز شد تا کنون شرایط مختلفی را تجربه کرده است؛ گاهی این شرایط و فرصت های ناب عیان و مقابل چشم مان بوده اما ما خیلی به آن توجه نکرده یا آن را ندیده ایم.

وی تصریح کرد: این فرصت ها اثرات و ابعاد مختلف تربیتی، شناختی، مدیریتی، انسان سازی و تمدن سازی داشته و باعث شده انقلاب اسلامی به توفیقات مهمی دست پیدا کند که از جمله این فرصت ها و برهه های مهم و موثر در تاریخ انقلاب اسلامی می توان به دوران دفاع مقدس اشاره کرد که شهید سلیمانی همیشه از آن به عنوان «یک قطعه از بهشت در این کره خاکی» یاد می کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی از پیاده روی اربعین نیز به عنوان یکی از فرصت ها و ظرفیت ها موثر در احیای مفاهیم اسلام یاد کرد و با بیان این که اربعین یک مفهوم و پدیده فرازمانی و فرامکانی است گفت: این به آن معناست که ما می توانیم همیشه اربعینی زندگی کنیم و اربعینی تربیت شویم و همه شئونات زندگی را به این مفهوم مهم نزدیک کنیم.

قالیباف در همین زمینه تصریح کرد: فرهنگ اربعین یعنی همین مانور مواسات که در جریان شیوع کرونا برای رسیدگی به خانواده های نیازمند در کشور به راه افتاد، فرهنگ اربعین یعنی فرهنگ مبارزه با ظلم و تربیت قرانی.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات کشورهای منطقه و تاثیرات آن در پدیده های مختلف گفت: در مقابل این فرهنگ موثر و قدرتمند اربعین، طراحی های معاندانه ای از سوی دشمن در حال انجام است تا دو کشور و دو ملت ایران و عراق و نیز سایر علاقه مندان به امام حسین (ع) را که در پدیده راهپیمایی اربعین از سراسر جهان به هم نزدیک شده بودند را از هم دور کنند اما باطل السحر و از بین برنده این طراحی های معاندانه نیز خود راهپیمایی اربعین است.

وی با تاکید بر لزوم اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی به عنوان یک تکلیف که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز هست، گفت: باید تلاش کنیم تا ضمن رعایت اصول بهداشتی مقابله با کرونا، ظرفیت زائران ایرانی مشتاق حضور در راهپیمایی اربعین افزایش یابد و این مسئله به نحوی مدیریت شود که هم افراد مشتاق بتوانند تا حد امکان در این مراسم حضور یابند و هم دستورالعمل های بهداشتی به صورت کامل و دقیق اجرا شود.

رئیس مجلس در پایان تاکید کرد: مجالس مربوط به امام حسین (ع) در طول تاریخ همیشه توسط مردم برگزار و اداره شده است و لذا ستاد اربعین نیز نباید یک ستاد دولتی باشد بلکه باید آن را کاملا مردمی کنیم تا مردم خود میدان دار اداره پیاده روی اربعین باشند و دراین صورت خود مردم می توانند در کوتاه ترین زمان، مشکلات را رفع کنند.

در این جلسه همچنین برخی حاضران به بیان نکاتی برای برگزاری راهپیمایی اربعین با حفظ پروتکل های بهداشتی پرداختند و خواستار برداشتن محدودیت تعداد زائرانی که از ایران مایلند در این مراسم حضور یابند شدند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار